Samsung Galaxy Z Flip5 (2023)

alaTest heeft 47 reviews verzameld en geanalyseerd voor Samsung Galaxy Z Flip5 (2023). De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.2/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Mobiele Telefoons. Gebruikers waarderen het scherm zeer maar hebben twijfels over de prijs. De prestaties is ook indrukwekkend.

scherm, draagbaarheid, afwerking, vormgeving, prestaties

batterij, camera, prijs

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Mobiele Telefoons krijgt de Samsung Galaxy Z Flip5 (2023) een alaScore™ van 100/100 = Uitstekend.

Zie alle Samsung Mobiele Telefoons

Review analyse

(Gebaseerd op 47 reviews)

Professionele Reviews  

1 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (46)

Expert review door : Donovan Kerssenberg (tweakers.net)

Samsung Galaxy Z Flip5 Review

 

De nieuwe Samsung Galaxy Z Flip5 heeft veel overeenkomsten met zijn voorganger, de Flip4. Is dit een teken dat de markt voor foldables volwassen is geworden?

Groot scherm in compacte, opvouwbare behuizing ; IPX8-waterdichtheid ; Goede camera's ; Goede beeldkwaliteit ; Vloeiende software met vijf jaar updates

Scherm heeft duidelijke vouw en krast snel ; Geen telecamera of macrofunctie

De Samsung Galaxy Flip5 is een mooie opvolger van de Flip4, al is er niet zoveel veranderd. De smartphone heeft dezelfde camera’s, accu en hetzelfde scherm als zijn voorloper, maar weet dankzij de Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 toch meer uit de smartphone...

Jul 2023