Samsung Galaxy Z Fold2 5G (2020)

alaTest heeft 54 reviews verzameld en geanalyseerd voor Samsung Galaxy Z Fold2 5G (2020). De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.2/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Mobiele Telefoons. Reviewers waarderen het gebruiksgemak zeer maar velen zijn minder positief over de batterij. Het scherm is ook indrukwekkend.

draagbaarheid, scherm, gebruiksvriendelijkheid, prestaties, afwerking

prijs, camera, batterij

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Mobiele Telefoons krijgt de Samsung Galaxy Z Fold2 5G (2020) een alaScore™ van 95/100 = Uitstekend.

Zie alle Samsung Mobiele Telefoons

Review analyse

(Gebaseerd op 54 reviews)

Professionele Reviews  

9 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 9 van 9 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (44)

Expert review door : Ilse Jurrien (letsgodigital.org (NL))

Samsung Galaxy Z Fold 2 review

 

Wat mag je van de Galaxy Z Fold 2 opvouwbare smartphone verwachten en levert dit toestel daadwerkelijk een toegevoegde waarde in het dagelijks gebruik?

Verbeterd, duurzaam design ; Uitvouwbaar tot groot scherm ; Goed werkend scharnier ; Veel bedieningsmogelijkheden ; Nieuwe foto- en video functies

Behoorlijk dikke en zware telefoon ; Software schaalt niet altijd perfect ; Beperkte snellaad functionaliteit ; Geen microSD kaartslot ; Niet waterdicht

De Samsung Galaxy Z Fold 2 is veruit de beste opvouwbare smartphone die je anno 2020/2021 kunt kopen, toch is er nog voldoende ruimte voor verbeteringen.

Jan 2021

Expert review door : Ilse Jurrien (letsgodigital.org (NL))

Samsung Galaxy Z Fold 2 kopen met of zonder abonnement

 

Samsung's nieuwe opvouwbare smartphone is nu verkrijgbaar. De Galaxy Z Fold 2 kost €2000, met abonnement krijg je korting op de toestelprijs.

Sep 2020

Expert review door : Ilse Jurrien (letsgodigital.org (NL))

Samsung Galaxy Z Fold 2 de beste inklapbare smartphone

 

Samsung heeft de specs, prijs en release datum van de Galaxy Z Fold 2 aangekondigd. Samsung´s derde opvouwbare smartphone is op zeer veel punten verbeterd.

Sep 2020

Expert review door : Ilse Jurrien (letsgodigital.org (NL))

Samsung Galaxy Z Fold2 opvouwbare 5G telefoon

 

Update 3/9/2020 : Inmiddels zijn alle specificaties, de prijs & release datum bekend gemaakt, lees hier de laatste informatie omtrent de Samsung Galaxy Z Fold 2. De nieuwe Fold wordt ook standaard voorzien van 5G ondersteuning. Het is daarmee de twee...

Aug 2020

Expert review door : Ilse Jurrien (letsgodigital.org (NL))

De techniek in de tweede opvouwbare telefoon van Samsung | LetsGoDigital

 

Patent toont opvouwbare Samsung telefoon waarbij de camera onder het flexibele scherm is geplaatst. Zowel bruikbaar in opengevouwen als dichtgevouwen stand!

Okt 2019

Expert review door : Ilse Jurrien (letsgodigital.org (NL))

Nieuwe telefoons: Samsung Galaxy Fold 2 opvouwbare modellen | LetsGoDigital

 

Twee nieuwe Samsung opvouwbare smartphones tonen veel gelijkenissen met Galaxy Fold. Ene vouwt verticaal, de ander horizontaal. Zijn dit de 2020 modellen?

Aug 2019

Expert review door : Ilse Jurrien (letsgodigital.org (NL))

Samsung Galaxy vouwtelefoon met edge display | LetsGoDigital

 

Patent toont Samsung opvouwbare telefoon met een gebogen display. Scherm zit aan de buitenzijde, de camera wordt in het flexibele display verwerkt

Jun 2019

Expert review door : Ilse Jurrien (letsgodigital.org (NL))

Samsung Galaxy Fold 2 in ontwikkeling | LetsGoDigital

 

Nu de Galaxy Fold officieel is aangekondigd, is Samsung begonnen met ontwikkeling van een nieuw type opvouwbare smartphone, met een dubbel vouwbaar display.

Apr 2019

Expert review door : Bram Lodewijks (techpulse.be)

Samsung Galaxy Z Fold 2 review: derde keer, goeie keer

 

Samsung plooit voor de derde keer en deze keer verloopt het quasi foutloos. Is de Samsung Galaxy Z Fold 2 het referentiepunt voor de smartphone van de toekomst?

stevige bouwkwaliteit ; topklasse prestaties ; handige softwaretrucjes

batterij kan beter ; niet alle apps zijn geoptimaliseerd ; slechte vingerafdrukscanner

Als we kijken naar het geheel, dan zijn we erg tevreden met de vooruitgang die geboekt is met de Samsung Galaxy Z Fold 2. De smartphone voelt enorm stevig en premium aan, wat we niet konden zeggen van het origineel. Bijna elk aspect aan deze smartphone...

Sep 2020