Samsung Galaxy Z Fold3 5G

alaTest heeft 25 reviews verzameld en geanalyseerd voor Samsung Galaxy Z Fold3 5G. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.1/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Mobiele Telefoons. Gebruikers waarderen het scherm zeer maar hebben twijfels over de camera. De prestaties is ook indrukwekkend.

draagbaarheid, scherm, afwerking, vormgeving, prestaties

prijs, camera

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Mobiele Telefoons krijgt de Samsung Galaxy Z Fold3 5G een alaScore™ van 97/100 = Uitstekend.

Zie alle Samsung Mobiele Telefoons

Review analyse

(Gebaseerd op 25 reviews)

Professionele Reviews  

4 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 4 van 4 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (21)

Expert review door : Ilse Jurrien (letsgodigital.org (NL))

Samsung Galaxy Z Fold 3 review

 

Samsung Galaxy Z Fold 3 is de eerste waterbestendige opvouwbare smartphone met S Pen support. Hoe presteert deze vouwtelefoon in de praktijk?

Solide en stijlvol design ; Waterbestendige behuizing ; Gebruiksvriendelijke software ; Prachtig 120Hz flexibel scherm ; Uitgebreide multitask mogelijkheden ; Hoge kwaliteit stereo speakers ; S Pen ondersteuning

Groot en zwaar toestel ; Matige oplaadsnelheid ; Camerasysteem kan beter ; Geen microSD support ; S Pen wordt niet meegeleverd ; Oplader wordt niet meegeleverd ; Relatief hoge aanschafprijs

De Samsung Galaxy Z Fold 3 is de allereerste waterbestendige opvouwbare smartphone met S Pen support en een under display camera. Ondanks deze innovaties heeft het toestel een lagere prijs dan z’n voorganger. Chapeau!

Sep 2021

Expert review door : Ilse Jurrien (letsgodigital.org (NL))

Samsung Galaxy Z Fold 3 met sliding keyboard

 

Samsung ontwikkelt Galaxy Z Fold smartphone met dubbel vouwbaar flexibel display en een uitschuifbaar toetsenbord voor extra gebruikersgemak.

Okt 2020

Expert review door : Ilse Jurrien (letsgodigital.org (NL))

Samsung Galaxy Z Fold 3 krijgt mogelijk indicator in scharnier

 

Samsung lijkt voornemens te zijn de volgende Galaxy Z Fold smartphone uit te rusten met een indicator, die wordt aangebracht op het scharnier

Okt 2020

Expert review door : Jens Jonkers (techpulse.be)

Samsung Galaxy Z Fold 3 review: bijna top, maar nog niet helemaal

 

Galaxy Z Fold 3 betekent een grote stap vooruit voor vouwbare smartphones, maar toch laat dit ambitieuze vlaggenschip enkele steken vallen.

Stevig en spatbestendig ; Multitasking ; Betere ondersteuning door externe apps ; S Pen ondersteuning

Hoge prijs ; Matige camera's ; S Pen apart aan te kopen

Sep 2021

Vergelijk de prijzen voor Samsung Galaxy Z Fold3 5G

  Shop     Prijs

Tip: Bekijk de gedetailleerde informatie over prijs en levertijd op de website van de shop.