Sony Xperia 10 II

alaTest heeft 9 reviews verzameld en geanalyseerd voor Sony Xperia 10 II. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.9/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Mobiele Telefoons. Gebruikers waarderen het scherm zeer maar velen zijn minder positief over het geluid. De afwerking is ook indrukwekkend.

prijs, vormgeving, scherm, batterij, afwerking

camera, gebruiksvriendelijkheid, prestaties, geluidskwaliteit

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Mobiele Telefoons krijgt de Sony Xperia 10 II een alaScore™ van 92/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 9 reviews)

Professionele Reviews  

2 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 2 van 2 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (7)

Expert review door : Tom Hegeman (gsminfo.nl)

Sony Xperia 10 II review

 

Als jij je dagen vult met het lezen van longreads, en dat formaat wil je ook op je smartphone, dan is deze review voor jou. De Sony Xperia 10 II is een lange smartphone met een vriendelijke prijs.

De Xperia 10 II heeft op papier veel te bieden voor mensen die graag films kijken of lange verhalen lezen. Daar houdt het echter niet op. Sony komt niet meer zo vaak met grote aankondingen als een aantal jaar geleden, maar het lijkt erop dat de focus...

Jul 2020

Expert review door : Michel van 't Klaphek (androidplanet.nl)

Sony Xperia 10 II review: Degelijke smartphone is niet voor iedereen

 

In deze Sony Xperia 10 II review leggen we Sony's nieuwste middenklasser langs de meetlat. Het toestel is flink verbeterd, maar zeker niet perfect.

De Sony Xperia 10 II is een flinke verbetering ten opzichte van zijn voorganger. De waterdichte behuizing is uniek in de prijsklasse, het langwerpige oled-scherm is ideaal voor films en de door velen gehate notch blijft achterwege. Ook de...

Jul 2020

Vergelijk de prijzen voor Sony Xperia 10 II

  Shop     Prijs

Tip: Bekijk de gedetailleerde informatie over prijs en levertijd op de website van de shop.