Sony Xperia 10 / Xperia XA3 (2019)

alaTest heeft 44 reviews verzameld en geanalyseerd voor Sony Xperia 10 / Xperia XA3 (2019). De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.8/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Mobiele Telefoons. Reviewers waarderen het scherm zeer maar hebben twijfels over de batterij. De vormgeving is ook indrukwekkend.

scherm, afwerking, prijs, draagbaarheid, vormgeving

prestaties, batterij

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Mobiele Telefoons krijgt de Sony Xperia 10 / Xperia XA3 (2019) een alaScore™ van 91/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 44 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 6 van 6 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (37)

Expert review door : Ilse Jurrien (letsgodigital.org (NL))

Sony Xperia 10 telefoon ook verkrijgbaar als dual-sim variant | LetsGoDigital

 

Sony heeft haar nieuwe middenklasse telefoon, de Xperia 10, voorzien van een bijzondere 21:9 beeldverhouding. Ook de camera functies zijn hierop afgestemd.

Feb 2019

Expert review door : Tom Hegeman (gsminfo.nl)

Sony Xperia 10 review

 

Sony probeert de concurrentie een stapje voor te zijn door een nieuwe beeldverhouding te proberen. De Xperia 10 is één van de eerste toestellen met deze verhouding. In deze review kijken we of de rest van het toestel ook naar behoren werkt.

Apr 2019

Expert review door : Thomas Moerman (nutech.nl)

Eerste indruk: Sony verbetert design met Xperia X en XA

 

Sony brengt dit keer maar liefst drie nieuwe toestellen op de markt; de X, XA en de X Performance. NU.nl bekeek de toestellen alvast even en geeft een eerste indruk.

Feb 2016

Expert review door (androidplanet.nl)

Sony Xperia 10 (Plus) preview: lange midranger maakt opvallende keuzes

 

Sony presenteerde tijdens het Mobile World Congress 2019 niet alleen de high-end Xperia 1, maar kwam ook met twee opvallende midrangers: de Xperia 10 en Xperia 10 Plus. De toestellen hebben een heel uniek uiterlijk en vallen daardoor duidelijk op in...

Consumenten review (tweakers.net)

Sony Xperia 10 Blauw review door Johannes77

 

Makkelijk in de hand ; Toch met een flink schermoppervlakte ; 64 GB opslag ; Lekker vlot ; 3,5 mm jack ; Gaat een lange dag met stevig gebruik mee ; Vingerafdrukscanner is vlot en zit weer aan de zijkant

Waar is de cameraknop gebleven? ; Algoritme bij compressie niet ideaal. ; mono geluid, maar wel een goede kwaliteit.

Bijzonder fijne telefoon voor een concurrerende prijs. Midrange toestel met aspiraties, geheel nieuwe formfactor. Ziet er niet alleen daarom goed uit, maar de behuizing is spannend matblauw. Dubbele camera op de achterzijde. Jammer dat de cameraknop...

Mar 2019

Consumenten review (gsminfo.nl)

Sony Xperia 10

 

Mooi groot scherm. Hoefde maar kort te wennen aan de lengte van het scherm . Ik kan nu mijn lievelings youtuber volgen zonder zwarte balken onder en boven het scherm.; Hij voelt snel aan en ik heb helemaal geen last van beperkte snelheid ofzo. Ik ben...

Ik had het fijn gevonden als ik iets mooiere foto's kon maken, maar ach. Kan niet alles hebben voor deze prijs.

Jun 2019