Xiaomi 11T 5G

Xiaomi 11T 5G
alaScore 94

14 reviews

Mei 2022Tip: Zie de beste prijzen voor Xiaomi 11T 5G bij alaTest's partner:

alaTest heeft 14 reviews verzameld en geanalyseerd voor Xiaomi 11T 5G. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.2/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Mobiele Telefoons. Reviewers waarderen het scherm zeer maar hebben twijfels over de camera. De afwerking is ook indrukwekkend.

prestaties, scherm, prijs, batterij, afwerking

camera

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Mobiele Telefoons krijgt de Xiaomi 11T 5G een alaScore™ van 94/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 14 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (12)

Expert review door : Mike Peek (androidplanet.nl)

Xiaomi 11T (Pro) review: snelle hardware maskeert kleine frustraties

 

Wil jij waar voor je geld? In onze review van de Xiaomi 11T en 11T Pro lees je wat we van deze betaalbare high-end smartphones vinden.

In veel opzichten zijn de Xiaomi 11T en 11T Pro prima smartphones. Ze zijn allebei heel vlot, laden razendsnel op en hebben voor hun prijsklasse een prima scherm. Minder onder de indruk waren we van de software en ook de camera’s kunnen beter. Ons...

Okt 2021