Xiaomi 12 Pro

alaTest heeft 57 reviews verzameld en geanalyseerd voor Xiaomi 12 Pro. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.1/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Mobiele Telefoons. Reviewers waarderen het scherm zeer maar hebben twijfels over het gebruiksgemak. De prijs is ook indrukwekkend.

scherm, prestaties, camera, vormgeving, prijs

batterij, gebruiksvriendelijkheid, ontvangst

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Mobiele Telefoons krijgt de Xiaomi 12 Pro een alaScore™ van 94/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 57 reviews)

Professionele Reviews  

1 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (54)

Expert review door : Colin Baak (androidplanet.nl)

Xiaomi 12 preview: aan de slag met het gloednieuwe trio

 

Benieuwd naar de Xiaomi 12? In onze Xiaomi 12 preview lees je alles over onze eerste ervaringen met de Xiaomi 12X, 12 en natuurlijk de Pro!

De Xiaomi 12-serie oogt niet alleen chique, de smartphones voelen ook zo aan. Xiaomi laat hiermee zien dat ze ook in het high-end segment een belangrijke speler zijn. Tevens bieden ze met het drietal, in het hogere prijssegment, voor ieder wat wils. Ze...

Apr 2022

Top 5 Mobiele Telefoons