Xiaomi Black Shark

alaTest heeft 25 reviews verzameld en geanalyseerd voor Xiaomi Black Shark. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.3/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Mobiele Telefoons. Gebruikers waarderen het scherm zeer maar hebben twijfels over het geluid. De batterij is ook indrukwekkend.

prestaties, scherm, vormgeving, prijs, batterij

betrouwbaarheid, afwerking, geluidskwaliteit

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Mobiele Telefoons krijgt de Xiaomi Black Shark een alaScore™ van 90/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 25 reviews)

Professionele Reviews  

5 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 5 van 5 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (20)

Expert review door : Florian Wimmer (notebookcheck.nl)

Kort testrapport Xiaomi Black Shark Smartphone

 

De droom van elke gamer? De Xiaomi Black Shark gaming-smartphone beschikt over waterkoeling, een metalen behuizing met industrieel design en een optionele gamepad. Is dit de heilige graal voor gamers of zullen enkel excentriekelingen zich wagen aan de...

extreem snel ; lage prijs ; hoogwaardige, extravagante behuizing ; scherm met hoge kleurdekking ; helder scherm ; prima camera's ; hoge gaming-prestaties ; lange batterijduur

scherm met hoge framerate ; trage WiFi ; geen microSD-sleuf ; geen 3.5-mm-audiopoort ; ontbrekende LTE-banden voor Europa ; geen garantie ; intense warmteontwikkeling onder belasting ; scherm met trage responstijden ; software alleen verkrijgbaar in...

Dit is de verkorte versie van het originele artikel. Het volledige, Engelse testrapport vind je hier.De Xiaomi Black Shark is geen gaming-smartphone voor iedereen, maar het is een uitzonderlijk toestel met een overschot aan rekenkracht in een...

Jul 2018

Expert review door : Ilse Jurrien (letsgodigital.org (NL))

Xiaomi Black Shark 3 gaming telefoon met ToF camera | LetsGoDigital

 

Xiaomi patenteert verschillende nieuwe telefoon modellen, varianten met een kleine en een brede notch. Het toestel krijgt mogelijk de naam Black Shark Sky.

Mar 2019

Expert review door : Ilse Jurrien (letsgodigital.org (NL))

Razer gaming telefoon binnenkort officieel | LetsGoDigital

 

Razer heeft persuitnodigingen verstuurd voor haar nieuwe ‘gaming flagship'. Waarschijnlijk gaat het om de nieuwe gaming telefoon, ook wel bekend als Razer Phone 2.

Sep 2018

Expert review door : Ilse Jurrien (letsgodigital.org (NL))

Razer Phone 2 gaming smartphone in ontwikkeling | LetsGoDigital

 

Razer heeft bevestigt een nieuwe gaming smartphone te ontwikkelen. De eerste benchmark test van de Razer Phone 2 verscheen deze week al online.

Sep 2018

Expert review door : Ilse Jurrien (letsgodigital.org (NL))

Xiaomi Black Shark gaming smartphone | LetsGoDigital

 

Xiaomi heeft een gaming smartphone geïntroduceerd. De Black Shark is krachtig, heeft een grote accu en is verkrijgbaar met optionele gamepad, voor extra spel plezier.

Apr 2018