Xiaomi Mi 10T Lite 5G (2020)

alaTest heeft 16 reviews verzameld en geanalyseerd voor Xiaomi Mi 10T Lite 5G (2020). De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.1/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Mobiele Telefoons. Reviewers waarderen het scherm zeer maar velen zijn minder positief over het gebruiksgemak. De batterij is ook indrukwekkend.

prestaties, prijs, scherm, camera, batterij

gebruiksvriendelijkheid, vormgeving

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Mobiele Telefoons krijgt de Xiaomi Mi 10T Lite 5G (2020) een alaScore™ van 92/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 16 reviews)

Professionele Reviews  

1 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (15)

Expert review door : Daniel Schmidt (notebookcheck.nl)

Xiaomi 12 Lite 5G smartphone in review - de camera maakt het verschil

 

De Xiaomi 12 Lite probeert ons voor zich te winnen met een 108 MP camera; ondanks dat hij merkbaar zwaarder is en een processor van vorig jaar heeft, is het nog steeds een goede deal? Xiaomi heeft zijn Lite-model een nieuw ontwerp gegeven dat dichter...

Heldere 120-Hz-AMOLED;Wi-Fi 6 en 5G ;Goede hoofdcamera;Snel opladen

Heeft nog steeds slechts één frequentie GPS;Geen geheugenuitbreiding mogelijk;Onzekere toekomst voor updates

Met de 12 Lite heeft Xiaomi opnieuw een goede mid-range smartphone gemaakt die zich vooral in visueel opzicht onderscheidt van zijn voorgangers.Het grotere gewicht en de minder slanke bouw van het toestel zorgen niet meer voor de wow-factor die we als...

Sep 2022

Vergelijk de prijzen voor Xiaomi Mi 10T Lite 5G (2020)

Geen prijzen voor dit product