Xiaomi Mi 9

alaTest heeft 45 reviews verzameld en geanalyseerd voor Xiaomi Mi 9. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.5/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Mobiele Telefoons. Gebruikers waarderen het scherm zeer maar hebben twijfels over het geluid. De vormgeving is ook indrukwekkend.

prestaties, camera, prijs, scherm, vormgeving

batterij, afmetingen, geluidskwaliteit, connectiviteit, betrouwbaarheid

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Mobiele Telefoons krijgt de Xiaomi Mi 9 een alaScore™ van 97/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 45 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 5 van 5 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (38)

Expert review door : Pieter Hengst (gsminfo.nl)

Xiaomi Mi 9 review

 

De Xiaomi Mi 9 is het meest recente toptoestel van de Chinese fabrikant, die sinds kort ook officieel actief is in de Benelux. Wat kunnen we precies verwachten van dit toestel, dat vooral opvalt door zijn heftige specificaties en lage adviesprijs?

+ Die prijs. Zo laag!; + Camera maakt echt uitstekende foto's; + Hadden we al gezegd dat ie goedkoop is?

- Software is soms vreemd, soms irritant; - Batterij is niet geweldig; - Soms onhandige designkeuzes

De Xiaomi Mi 9 voldoet eigenlijk precies aan het clichébeeld van de Chinese smartphone. Dat betekent dat er een aantal positieve en een aantal negatieve aspecten te benoemen zijn. Te beginnen met de positieve aspecten. De prijs is werkelijk geweldig....

Mei 2019

Expert review door (androidplanet.nl)

Xiaomi Mi 9 review: (bijna) klaar voor de Nederlandse start

 

Prijsbewuste Nederlanders mogen een vreugdedansje doen met de komst van Xiaomi. De Mi 9 is één van de meest complete smartphones van het moment, en kost je maar 449 euro. Voor dat bedrag krijg je drie goede camera’s, een fijn design en hele vlotte...

Consumenten review (tweakers.net)

Xiaomi Mi 9 (6GB ram) 128GB Zwart review door kanem0chi

 

Een fantastisch scherm, zeker weten een van de betere! ; Ondanks de lage audio bitrate ziet de 4K video zelf er gewoonweg heel erg goed uit met levendige kleuren, veel detail en is het ook niet constant naar focus aan het zoeken. ; De...

Xiaomi heeft nog steeds geen stabilisatie ondersteuning voor selfies terwijl dit eenvoudig via een software update gedaan kan worden. ; Geen OIS meer. De EIS is erg goed, maar soms wordt een frame(s) overgeslagen wanneer je de camera links / rechts...

Lang verwacht en eindelijk is hij er.. de Xiaomi Mi 9! Om gelijk maar met de deur in huis te vallen, dit is zonder twijfel Xiaomi’s beste telefoon tot nu toe, ondanks dat de Mi 9 nog steeds een paar kleine en terugkerende probleempjes heeft.

Mar 2019

Consumenten review (gsminfo.nl)

Xiaomi Mi 9

 

SUpergoedkoop, loeisnel, echt een topdeal dit. kan m iedereen aanraden

eigenlijk niks

Jun 2019

Consumenten review (gsminfo.nl)

Xiaomi Mi 9

 

Heb de telefoon nu zo'n twee weken en hij bevalt enorm goed. De camera is fenomenaal en heeft me nog niet teleurgesteld. Heb er een flipcover omheen zitten ide me al een keer heeft gered van schade.

Vrijwel niks eigenlijk.

Mei 2019

Vergelijk de prijzen voor Xiaomi Mi 9

  Shop     Prijs

Tip: Bekijk de gedetailleerde informatie over prijs en levertijd op de website van de shop.