Xiaomi Mi Note 10

alaTest heeft 51 reviews verzameld en geanalyseerd voor Xiaomi Mi Note 10. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.2/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Mobiele Telefoons. Gebruikers waarderen het scherm zeer maar hebben twijfels over de connectiviteit. De prijs is ook indrukwekkend.

camera, scherm, prestaties, batterij, prijs

afwerking, afmetingen, betrouwbaarheid, connectiviteit

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Mobiele Telefoons krijgt de Xiaomi Mi Note 10 een alaScore™ van 93/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 51 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (49)

Expert review door : Colin Baak (androidplanet.nl)

Xiaomi Mi Note 10 review: eerste 108 megapixel-camera mist soms focus

 

Interesse in het Chinese merk Xiaomi en fotografie? Check dan de Xiaomi Mi Note 10 review op Android Planet met alle ins en outs over het toestel.

De Xiaomi Mi Note 10 doet heel veel goed, maar zeker niet alles. Zo is het design prachtig afgewerkt, maar wel wat generiek. Dankzij de zes camera’s maak je in nagenoeg elke omstandigheid een goede foto, en dat is fijn. De 108 megapixel-camera legt...

Nov 2019

Vergelijk de prijzen voor Xiaomi Mi Note 10

  Shop     Prijs

Tip: Bekijk de gedetailleerde informatie over prijs en levertijd op de website van de shop.