ZTE Axon 7 / Axon 2 (2016)

alaTest heeft 235 reviews verzameld en geanalyseerd voor ZTE Axon 7 / Axon 2 (2016). De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.6/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Mobiele Telefoons. Gebruikers waarderen het geluid zeer maar velen zijn minder positief over de ontvangst. Het scherm is ook indrukwekkend.

prestaties, afmetingen, prijs, scherm, geluidskwaliteit

ontvangst

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Mobiele Telefoons krijgt de ZTE Axon 7 / Axon 2 (2016) een alaScore™ van 90/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 235 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (234)

Expert review door : Manuel Masiero (notebookcheck.nl)

Kort testrapport ZTE Axon 7 Smartphone

 

Troonopvolger? ZTE doet een gooi naar de kroon met de Axon 7. Afgezien van topprestaties en hoogwaardige hardware, maakt de 5,5 inch smartphone indruk met het Dolby Atmos geluidssysteem.

Android 6.0; QHD AMOLED paneel; USB Type-C; vingerafdrukscanner; zeer goede cameramodule; zeer hoge prestaties; geen prestatiebeperkingen; uitmuntend Dolby Surround Sound; Snelladen

ongebruikelijke MiFavor 4.0 interface; USB 2.0 snelheden; PWM; vaste batterij; matige looptijden

ZTE's Axon 7 is niet alleen een waardige concurrent van topmodellen zoals de Samsung Galaxy S7, maar heeft ook unieke eigenschappen zoals uitstekend Dolby surround sound.

Nov 2016

Vergelijk de prijzen voor ZTE Axon 7 / Axon 2 (2016)

  Shop     Prijs

Tip: Bekijk de gedetailleerde informatie over prijs en levertijd op de website van de shop.