Apple Thunderbolt 27 (MC914)

alaTest heeft 628 reviews verzameld en geanalyseerd voor Apple Thunderbolt 27 (MC914). De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.3/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Reviewers waarderen het gebruiksgemak zeer maar hebben twijfels over de prijs. De afmetingen is ook indrukwekkend.

gebruiksvriendelijkheid, vormgeving, afmetingen

prijs

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Apple Thunderbolt 27 (MC914) een alaScore™ van 91/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 628 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 3 van 3 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (365)

Expert review door : Michiel de Roode (computertotaal.nl)

Apple Thunderbolt Display

 

Het nieuwe scherm van Apple maakt gebruik van het IPS-paneel wat we ook terugvinden in het Apple LED Cinema Display. De beeldkwaliteit van het nieuwe scherm wijkt dan ook niet af van zijn voorganger. Het grootste verschil is de aansluiting op het...

De Thunderbolt-aansluiting heeft veel potentie. We hopen dat in 2012 meer fabrikanten hun tablets, laptops en beeldschermen voorzien van Thunderbolt. Voorlopig is de nieuwe aansluiting alleen voor wat Apple-eigenaren weggelegd. Het Apple Thunderbolt...

Dec 2011

Consumenten review (tweakers.net)

Apple Thunderbolt Display Wit, Zilver, Zwart review door Monza36

 

Hoge kwaliteit afwerking ; Design/functionaliteit ; Te gebruiken als dock ; gewicht

3 usb 2.0 aansluiting ; prijs (in vergelijk met soortgelijke monitoren) ; Thunderbolt aansluiting (alleen op nieuwere apple)

Design en Functionaliteit gecombineerd. 3 USB, 1 FireWire, 1 Thunderbolt en 1 Gigabit ethernet aansluiting. Erg scherp en helder beeld. Eenvoudig aan te sluiten met daisy chain mogelijkheid. Ideale uitbreiding op mijn macbook air.

Nov 2014

Consumenten review (tweakers.net)

Apple Thunderbolt Display review door Lorefice

 

Dit is een 'simpele' productreview. Dit houdt in dat er alleen een beoordeling is gegeven op de criteria en geen inhoudelijke onderbouwing is gegeven.De gebruiker kan dit eventueel in de toekomst nog uitbreiden. Bekijk de aankondigingen over de simpele...

Jun 2012