Asus ZenScreen MB16A 15.6"

Asus ZenScreen MB16A 15.6"
alaScore 93

32 reviews

Aug 2022



Tip: Zie de beste prijzen voor Asus ZenScreen MB16A 15.6" bij alaTest's partner:

alaTest heeft 32 reviews verzameld en geanalyseerd voor Asus ZenScreen MB16A 15.6". De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.1/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Gebruikers waarderen het gebruiksgemak zeer maar velen zijn minder positief over de prijs. De afmetingen is ook indrukwekkend.

vormgeving, gebruiksvriendelijkheid, afmetingen

prijs

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Asus ZenScreen MB16A 15.6" een alaScore™ van 93/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 32 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 12 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (20)

Consumenten review (tweakers.net)

Asus ZenScreen MB16AC Grijs review door ahallez

 

mooie vormgeving ; beeldkwaliteit

usb-c kabel is kort ; usb-c heeft zijn beperkingen

De schermen zien er goed en strak uit en zijn al met al gemakkelijk in gebruik. De displayport over usb-c heeft wel zijn beperkingen. De meegeleverde kabel is slechts 1m lang, wat de opties voor het plaatsen van het scherm beperkt.

Apr 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Licht,goede kleuren en makkelijk in gebruik.”

 

Geweldig scherm voor on the go, ik gebruik het altijd voor school. Het is super makkelijk op te zetten en mee te nemen, daar boven zijn kleuren ook erg goed voor iets wat je op de USB aansluit.

Kleuren ; Viewangle ; Gewicht ; Makkelijk in gebruik

Geen touch ; Geen 17,6 inch variant

Apr 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Mooi, randloze monitor makkelijk in gebruik”

 

Gemakkelijk te gebruiken, lichtgewicht monitor met een mooi, randloos design. Gebruik het als 2e scherm naast mijn Dell XPS 15. Vergeleken met deze laptop valt de kleurweergave en helderheid wel wat tegen

Mooi, randloos design ; Plug and play ; Licht van gewicht

Helderheid ; Menu voor instellingen wat omslachtig ; Kleurweergave

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Precies wat ik nodig heb.”

 

Ik reis erg veel. Omdat ik een MacBook heb met Windows in Virtualbox, wil ik graag een tweede scherm. Dus 1 voor de MacBook en 1 voor Windows. Dan heb je 2 PC's in 1. Met dit beeldscherm werkt dat perfect en het past prima in een laptop backpack of bag.

Het werkt meteen op een MacBook 2016 met USB-C ; Goed als tweede maar ook derde monitor (met IPad/Duet) ; Steviger dan de voorganger

Feb 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Super handig materiaal”

 

- je kunt werken op 2 schermen

werkt gemakkelijker ; handig

Feb 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Productiviteitsboost”

 

Ik ben veel productiever op locatie met een tweede scherm aan mijn laptop

formaat ; beeldkwaliteit ; meegeleverde hoes

Jan 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Het product voldoet voor 200% aan de eisen”

 

Het product voldoet voor 200% aan de eisen. Het perfecte draagbare beeldscherm. Eenvoud & kwaliteit gaan samen hand in hand. Eender welke tafel tover je snel om tot een aangename & productieve werkplek. Een echte aanrader!

Beeldkwaliteit & resolutie ; Draagbaarheid & Gewicht ; Plug&Play ; Geen extra stroomkabel nodig

Gebruiksvriendelijkheid driverinstallatie MAC ; Kabel mag een paar cm langer

Jan 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Compact extra scherm!”

 

Fijn scherm, licht en plat en prima beeldkwaliteit.

Geen extra voeding nodig ; Mooi scherm ; Laag gewicht ; Past prima naast je laptop in je tas

Last van spiegeling op het scherm

Jan 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Topproduct voor mensen "on the go"”

 

Ik heb de Asus Zenscreen aangeschaft omdat ik op zoek was naar een oplossing voor een tweede scherm zowel thuis, op kot en in de les. De Asus Zenscreen kwam er als beste uit en hij heeft dat ondertussen ook bewezen. Naast het prachtige beeld is ook de...

Prachtig beeld ; Draagbaarheid ; Gemak

Jan 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Compleet scherm van mooi formaat”

 

Gekocht om ook elders lekker te kunnen doorpakken met twee beeldschermen. Werkt perfect. Scherm is aangesloten met het bijgeleverde verloopje; installatie een eitje. Op het werk staat-ie rechtop tussen laptop en het Heel Grote Scherm. Het zenscreen...

Zeer plat

Dec 2017
1
2