Benq RL2455HM

alaTest heeft 1192 reviews verzameld en geanalyseerd voor Benq RL2455HM. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.5/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Reviewers waarderen het gebruiksgemak zeer.

prijs, gebruiksvriendelijkheid, afmetingen, vormgeving, betrouwbaarheid

Consumenten beoordelen dit product gemiddeld met 90/100 en experts beoordelen dit product gemiddeld met 80/100.

Review analyse

(Gebaseerd op 1192 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 396 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (258)

Consumenten review (tweakers.net)

BenQ Zowie RL2455 Grijs, Rood, Zwart review door RemcoB055

 

Helder en duidelijk beeld (Full HD) ; Kleurweergave erg goed

Niet in hoogte verstelbaar

Prima scherm voor gaming, duidelijk beeld en mooie kleurweergave.

Jun 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Een goede investering geweest.”

 

Het product is een goede investering geweest omdat je meerdere apparaten er op aan kan sluiten. Bijv. Een ps4 en een pc.

Niet te groot om te gamen ; De reactiesnelheid van 1 ms merk je aanzienlijk

Geen

Apr 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Onmisbaar voor online gaming”

 

Een monitor de me goed bevalt om te gebruiken voor een ps4, door het reactievermogen geen delay tijdens het gamen. Menu oogt vrij simpel met een aantal knoppen aan de zijkant, waardoor die makkelijk in gebruik is.

Reactievermogen ; Beeld

Apr 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Geweldige monitor volr de prijs”

 

Goede ervaring heel makkelijk te gebruiken

Design ; Gemak ; Prachtig beeld ; Zuinig ; Makkelijk in elkaar te zetten

Niet in hoogte verstelbaar

Apr 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Helemaal tevreden”

 

Geen minpunten kunnen ontdekken

Mooi scherm ; Draaibaar en in hoogte verstelbaar ; snelle reactietijd

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Fijn product voor een goede prijs”

 

Toen ik de monitor uit de doos haalde beviel me het om er een hdmi kabel bij te zien. De monitor heeft standaard 2 hdmi poorten, ik heb mijn pc en mijn ps4 eraan hangen echt ideaal. daarnaast zijn er verschillende standaard settings om het beeld naar...

vele functies ; snelle reactie tijd ; veel poorten ; makkelijke bediening

cv met drivers????

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Zeer goede prijs -kwaliteit verhouding.”

 

Scherm bevalt prima. Alleen wat proberen met kleurinstelling, maar eenmaal ingesteld verder geen problemen. Switchen van computers gaat gemakkelijk door menu knoppen aan zijkant van het scherm.

Dubbele HDMI ; Scherp beeld ; Snel

Standaard kleurinstelling

Feb 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Geweldige monitor.”

 

Perfect voor online gamen

Kwaliteit ; Grootte

Feb 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Geweldige monitor voor consoles”

 

Monitor specifiek voor de playstation gekocht, is ideaal voor consoles en heeft een goede prijs kwaliteits verhouding. Geeft mooi beeld en is door de vele instellings mogelijkheden altijd aan je eigen voorkeur aan te passen. Ben je op zoek naar een...

Mooi design ; Goed beeld ; Veel instelmogelijkheden

Niet in hoogte verstelbaar

Jan 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Top product”

 

Geen gedoe om in elkaar te zetten

Zit HDMI aansluiting op, ideaal voor om te gamen ; Mooi beeld

Jan 2018