BenQ RL2755HM

alaTest heeft 271 reviews verzameld en geanalyseerd voor BenQ RL2755HM. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.6/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Gebruikers waarderen het gebruiksgemak zeer.

gebruiksvriendelijkheid, prijs, afmetingen, vormgeving, betrouwbaarheid

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de BenQ RL2755HM een alaScore™ van 92/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 271 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 118 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (58)

Expert review door (besteproduct.nl)

BenQ RL2755HM

 

Dat heb je goed gezien. Diverse deskundigen hebben de BenQ RL2755HM uitgebreid getest, maar erg wild zijn ze er niet van geworden. Er is eigenlijk gewoon te veel aan te merken op de RL2755HM. Je moet je afvragen of je de RL2755HM echt wil aanschaffen....

Een TN met fatsoenlijke standaard beeldkwaliteit ; Goede algemene gaming-prestaties (responsiviteit, input lag) ; Redelijk contrast (meer dan 1000: 1)

Voet kan alleen verticaal kantelen ; TN gebruikelijke smalle kijkhoeken ; Niet de beeldkwaliteit die verwachtten voor deze prijs

Consumenten review (tweakers.net)

BenQ RL2755HM Zwart

 

Geweldige gaming monitor die voor zo wel je console als de PC te gebruiken is. Ingebouwde speakers geven een aardig geluid, al moet je er niet te veel van verwachten.

Mooi strak design ; Geschikt voor de console en PC ; Goede kijkhoek ; Verschillende gaming modes (fps)

Refresh Rate van 75Hz

Mar 2017

Consumenten review (tweakers.net)

BenQ RL2755HM Zwart

 

Gekocht op iBood (actie prijsje dus, deze laat ik buiten beschouwing). HUGE dat dacht ik eerst, mooi groot scherm met stevige poot. Energie label B viel me nog op. Na aansluiten is het beeld toch wat korrelig (ik kom van 23"fullhd). Hier raak ik wel...

Groot ; Stevig

Dikke bezel ; Resolutie ? (misschien 1440p beter voor 27")

Jan 2017

Consumenten review (tweakers.net)

BenQ RL2755HM Zwart review door BarSpideR

 

Meerdere aansluitingen ; Gaming settings standaard ingebouwd ; Headset standaard + Controller standaard

Voelt wel plastic aan ; Speakers mogen wel beter ; Software is langzaam

Heerlijke monitor om mee te gamen, films kijken. Hij is ook heel erg mooi om te zien staan!

Jun 2015

Consumenten review (tweakers.net)

BenQ RL2755HM Zwart

 

Heerlijke monitor om mee te gamen, films kijken. Hij is ook heel erg mooi om te zien staan!

Meerdere aansluitingen ; Gaming settings standaard ingebouwd ; Headset standaard + Controller standaard

Voelt wel plastic aan ; Speakers mogen wel beter ; Software is langzaam

Inleiding: Ik zocht een nieuwe monitor om mee te kunnen gamen middels mijn Xbox One. De vorige heeft na bijna 6 jaar trouwe dienst helaas het moeten begeven. Dit was een (zoals mooi vernoemt) een LG Tv-Monitor van 22 inch groot. Dit was een perfecte...

Jun 2015

Consumenten review (tweakers.net)

BenQ RL2755HM Zwart

 

Heerlijke monitor om mee te gamen, films kijken. Hij is ook heel erg mooi om te zien staan!

Meerdere aansluitingen ; Gaming settings standaard ingebouwd ; Headset standaard + Controller standaard

Voelt wel plastic aan ; Speakers mogen wel beter ; Software is langzaam

Jun 2015

Consumenten review (tweakers.net)

BenQ RL2755HM Zwart

 

Het is een prima monitor, een mooi groot beeld, ik gebruik hem zelf voor pc gamen terwijl hij eigelijk vooral gemaakt is voor console gamers. Maar hij werkt ook prima tijdens het gamen geeft hij een mooi beeld en reageert snel.

Groot & Snel & Helder (27 INCH) ; 2x HMDI INPUT ; Veel opties

Niet een mooi gamers look monitor

Mar 2015

Consumenten review (kieskeurig.nl)

BenQ RL2755HM

 

UHJpbWEgbW9uaXRvciwgaWsgZ2VicnVpayBkZXplIG1vbml0b3Igdm9vciBtaWpuIFBsYXlzdGF0aW9uIDQgZW4gZGUgZGVsYXkgKGdob3N0aW5nKSBpcyBlciBnZXdvb24gbmlldCBtZWVyIGRpdCBpcyB6byBmaWpuISBiZWVsZCBrd2FsaXRlaXQgaXMgcHJpbWEgZGUgZ3JpcCBvbSBqZSBjb250cm9sbGVyIG9wIHRlIGxlZ2dlbiBpcyBvb2sgZmlqbi4gQWwgbWV0IGFsIGVlbiBkaWtrZSBhYW5yYWRlciE=

Nov 2015

Consumenten review (coolblue.nl)

“Zeker een aanrader voor gamers!”

 

Fijn met gamen door de 1ms reactie tijd, ook heeft die geen afstands bediening (wat ik handig vind) waardoor je bureau er clean uitziet. Het instellen van de monitor gaat ook makkelijk aangezien die al ingesteld is.

Goede prijs kwaliteit verhouding ; Fijn met gamen door de 1ms reactie tijd ; Mooi disign ; Makkelijk instellen

Het geluid van de monitor is niet heel goed

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Everybody super happy”

 

Gewoon een top scherm. Geen seconde mijn grotere HD tv scherm gemist na overschakelen naar dit game scherm. Echt een aanrader. Bovendien super goede service en levering van cool blue. Gewoon ook op.zondag he. Even later zat ik.er al op te gamen. En de...

Super fijn scherm, mooi scherp beeld ; Hoewel voorheen op groot tv scherm werd gespeeld, geen moment gehad dat ik dat miste. ; Gewoon een topper qua prijs kwaliteitsverhouding. Top game scherm.

Kan er geen bedenken

Mar 2018