Samsung C49HG90

Samsung C49HG90
alaScore 95

59 reviews

Jun 2019

alaTest heeft 59 reviews verzameld en geanalyseerd voor Samsung C49HG90. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.5/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Gebruikers waarderen het gebruiksgemak zeer maar hebben twijfels over de prijs. De gebruiksvriendelijkheid is ook indrukwekkend.

gebruiksvriendelijkheid

afmetingen, prijs

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Samsung C49HG90 een alaScore™ van 95/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 59 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 9 van 9 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (50)

Consumenten review (tweakers.net)

Samsung C49HG90 Blauw, Zwart review door Brutuss

 

Groot ; Perfect voor Multitasken / Gamen ; Design ; Verstelbaarheid ; 144hz / HDR / 1ms ; Mooi en handig OSD Dashboard ; Aansluitmogelijkheden ; Voldoende kabels bijgeleverd

Lage DPI ; Prijs ; Ruimte

Groot Groot en nog eens Groot! Met 1,2 Meter breedte kun je niet anders zeggen dan dat dit scherm groot is. Gamen is uiteraard geweldig op deze monitor. De lage DPI van de monitor valt me toch wel tegen. Is de hoge aanschafprijs deze monitor waard?...

Sep 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“KORT OM IDEAAL”

 

Ik gebruikte altijd 2 27 inch monitoren, nu is dat in een dus geen tussen ruimte meer Door de kromming van het scherm geen lichts schittering meer

Apr 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Goed voor gaming en productiviteit/school”

 

Geen problemen gehad, heel leuk als je meerdere taken wil doen op een scherm.

Productiviteit ; Gaming

Apr 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Voor het multitasken en immersive gaming”

 

Extreem fijn voor op de werkplek, voor competetief gamen niet super geschikt. Single player games zijn nog meer immersive met het brede scherm. Alsof je echt in het spel zit.

Werken met meerdere tabbladen is nog nooit zo makkelijk geweest. ; Hogere verversfrequentie ; Gamen is nog meer immersive

Even wennen aan curved,breedte van het scherm. ; Niet alle games zijn speelbaar. ; Prijzig

Jan 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Prachtig exemplaar technologie”

 

Ik vind het een baanbrekende monitor, het is de eerste generatie monitors groter dan 34''. Namelijk 49'' met een zeer verrassende pixel verhouding. Wat ik heel handig vind is dat het eigenlijk 2 full HD monitoren naast elkaar zijn. Beeld is...

Zier er heel mooi uit in een ruime bureau ; Duidelijke instellingen ; HDR ; Aanrader als je niet te dicht bij je monitor zit ; Makkelijk in elkaar te steken (ca 10min)

Prijs ligt aan de hogere kant ; Grote bureau is een vereiste

Jan 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Heb je 1400 over voor een monitor is dit de monitor voor jou”

 

Groot scherm met duidelijk en scherp beeld.

Heel duidelijk en scherp beeld ; Bijgeleverde software om drie vensters naast elkaar te open werkt makkelijk ; Curved scherm zorgd voor duidelijk beeld ook aan de zijkanten

Prijs

Jan 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Probleem met vasthangen aan muur”

 

Ik weet niet of het mogelijk is om deze aan de muur vast te maken. Iemand die me kan helpen

Jan 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Geweldig”

 

Topper voor planningen in mpp

Geen USB c aansluiting

Nov 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“I have never seen something like this!”

 

Simply amazing monitor for gamers (fps players, particularly). I have been looking to buy a curved monitor for a while, but they all were to small (21:9), which made me feel it was not delivering the full promise of increased view angle. But when I saw...

Width/ truly increased viewing angle in games ; Overall quality (both performance/physical) ; Ideal size. Not too small, not too big.

An obvious one, high price..

Sep 2017

Vergelijk de prijzen voor Samsung C49HG90

  Shop     Prijs

Tip: Bekijk de gedetailleerde informatie over prijs en levertijd op de website van de shop.