Samsung Odyssey Neo G9 49"

Samsung Odyssey Neo G9 49"
alaScore 97

11 reviews

Aug 2022Tip: Zie de beste prijzen voor Samsung Odyssey Neo G9 49" bij alaTest's partner:

alaTest heeft 11 reviews verzameld en geanalyseerd voor Samsung Odyssey Neo G9 49". De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.6/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 voor andere producten in dezelfde categorie.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Samsung Odyssey Neo G9 49" een alaScore™ van 97/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 11 reviews)

Professionele Reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (10)

Expert review door (tweakers.net)

Samsung Odyssey Neo G9 Review

 

Unieke combinatie van paneeleigenschappen ; Indrukwekkende hdr-weergave ; Goede sRGB-weergave ; Supersnelle responstijden

Vreemde kinderziektes ; Erg duur

De Samsung Odyssey Neo G9 is met een adviesprijs van 2199 euro stukken duurder dan eerdere 'superwide'-monitoren van Samsung. De combinatie van een 49"-diagonaal en een 32:9-beeldverhouding levert een blikveldvullend beeld op. Samsung pakt daarbij uit...

Dec 2021