Creative ZEN X-Fi

alaTest heeft 1422 reviews verzameld en geanalyseerd voor Creative ZEN X-Fi. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.9/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 3.9/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Gebruikers waarderen het geluid zeer maar hebben twijfels over de connectiviteit. Het gebruiksgemak is ook indrukwekkend.

vormgeving, gebruiksvriendelijkheid, geluidskwaliteit, prijs, prestaties

betrouwbaarheid, connectiviteit

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Creative ZEN X-Fi een alaScore™ van 94/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 1422 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 32 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (528)

Expert review door : Redactie PCM (pcmweb.nl)

Zen X-Fi

 

De nieuwste Creative Zen is nu getooid met de aanduiding X-Fi dat staat voor een direct via een afzonderlijke toets te benaderen geluids-verbeteraar.

geluidskwaliteit

bediening ; radioontvangst

Een fraaie muziekspeler met een uitstekende geluidskwaliteit maar met een onhandige bediening.

Sep 2008

Expert review door (consumentenbond.nl)

Creative ZEN X-Fi 32 GB

  (Cijfer Verborgen)

De Consumentenbond heeft de Creative ZEN X-Fi 32 GB getest en vergeleken met andere producten uit dezelfde productcategorie.

De onderstaande link verwijst naar de volledige test met beoordelingen voor de verschillende eigenschappen van het product. Voor leden is de toegang gratis. U kunt op hun website ook lid worden.

Dec 2008

Expert review door (consumentenbond.nl)

Creative Zen X-Fi 16 GB 16 GB

  (Cijfer Verborgen)

De Consumentenbond heeft de Creative Zen X-Fi 16 GB 16 GB getest en vergeleken met andere producten uit dezelfde productcategorie.

De onderstaande link verwijst naar de volledige test met beoordelingen voor de verschillende eigenschappen van het product. Voor leden is de toegang gratis. U kunt op hun website ook lid worden.

Expert review door : Cnet.com (prijsvergelijk.nl)

Creative Zen X-Fi, verrassend veel mogelijkheden

 

Deze multimediaspeler van Zen biedt zeer veel mogelijkheden voor een aantrekkelijke prijs. Daarnaast is de geluidskwaliteit goed en ook het beeldscherm is prima. Echter er zijn ook enkele nadelen aan de mediaspeler. Ten eerste valt de accuduur wat...

multifunctionele mediaspeler voor aantrekkelijke prijs

plastic behuizing geeft een wat goedkope uitstraling

Aug 2008

Expert review door : Ludo Schildermans (diskidee.be)

Creative ZEN X-Fi Style mediaspeler

 

Creative heeft in de ZEN serie een nieuwe draagbare mediaspeler gelanceerd die beschikbaar is met een opslagcapaciteit van 8, 16 of 32 GB.

Apr 2010

Expert review door : Redactie PC Magazine (zdnet.be)

Creative ZEN X-Fi Wireless LAN

 

De Creative ZEN X-Fi Wireless LAN is een erg compacte verschijning; deze mediaspeler meet nauwelijks 5,5 x 8,3 x 1,3 cm en legt daarbij 70 gram in de weegschaal. Zoals de naam al aangeeft, is ook dit toestel voorzien van een draadloze...

Dec 2008

Expert review door : Redactie PC Magazine (zdnet.be)

Creative ZEN X-Fi

 

De Creative ZEN X-Fi mag dan niet met de meest sexy naam door het leven gaan, toch zullen sommigen onmiddellijk vallen voor het gelikte, zwartglanzende uiterlijk van deze kleine mediaspeler.

Okt 2008

Expert review door : Peter Schildermans (diskidee.be)

Flashgeheugenspeler met WiFi-mogelijkheden

 

Creative lijkt met haar nieuwe trots, de ZEN X-Fi, het tijdperk van multimediaspelers met harde schijf definitief achter zich te laten. Net als bij de Creative ZEN is deze speler voorzien van een flashgeheugen. De X-Fi technologie en mogelijkheid voor...

De belangrijkste eigenschap waarmee de ZEN X-Fi uitpakt, de X-Fi technologie, brengt niet echt een verbetering van de geluidskwaliteit. Dit minpunt vervaagt echter snel bij de hoge ogen die de speler op andere vlakken gooit. Het geluid dat de speler...

Sep 2008

Consumenten review (tweakers.net)

Creative Zen X-Fi 16GB Zwart review door Nivida_intel

 

Het X-fi systeem ; Vormgeving ; Makkelijk te bedienen. ; Wifi (misschien voor anderen een puntje van kritiek) ; De oordoppen ; Goeie speler om Video's op te kijken. ; SD kaart slot ; Mooie verpakking

Klein USB kabeltje ; Snel krassen (op te lossen door een Leather case te kopen van creative) ; Geen oplader.

Jul 2011

Consumenten review (tweakers.net)

Creative Zen X-Fi 8GB Zwart review door dynamoetje

 

muziekweergave ; accuduur voor het luisteren van muziek ; radio ; hij is lekker compact ; goede resolutie ; bestand tegen stootjes (stoten)

videoconverter ; accuduur voor video's ; geen wifi ; compact (kan een nadeel zijn)

Mar 2011