Pioneer SX-20

Pioneer SX-20
alaScore 94

89 reviews

Apr 2020

We hebben 1 expert reviews en 88 gebruiker reviews van internationale bronnen geanalyseerd. Experts beoordelen dit product met 70/100 en gebruikers met 82/100. De gemiddelde review datum is 2015-07-10. We hebben deze reviews vergeleken met 210621 reviews van andere Ontvangers & Versterkers. De alaScore™ voor dit product is 94/100 = Uitstekend. Laatste update: 2020-04-08.

Review analyse

(Gebaseerd op 89 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 24 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (20)

Consumenten review (kieskeurig.nl)

Pioneer SX-20DAB

 

MiBXZWtlbiBnZWxlZGVuIGRlIHJlY2VpdmVyIFNYLTIwZGFiLWsgYWFuZ2VzY2hhZnQgZGUgdmVyd2FjaHRpbmcgdmFuIGRhYiBhYW5zbHVpdGluZyBlbiBnZWx1aWQgd2FzIGtudWRkZS4gVmVyYW5kZXJkIG5hYXIgZGUga2FiZWwgZW4gaGViIGhldCBudSBtZWVzdGVybGlqayB3YXQgZ2VsdWlkIGlzIG51IHN1cGVyIG9vayBmaWpuIGRhdCBtLG4gZHJhYWl0YWZlbCBlciBvb2sgb3AgYWFuIGtvbiBzbHVpdGVuIHppdCBudSBnZXdvb24gdGUuLi4=

Feb 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Degelijke kwaliteit en gebruiksgemak in 1 toestel.”

 

De installatie verliep zeer vlot en de bediening wijst zichzelf uit. Minpuntje is misschien dat je bij storing manueel moet switchen tussen DAB en gewoon fm. Zeker een heel goede tuner/versterker.

Gemakkelijk in gebruik ; Goed geluid

Geen

Jan 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Mooi en eenvoudig”

 

Steeds tevreden over pioneer

Eenvoudige intallatie ; Eenvoudige bediening

Jan 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Zending (nog) niet ontvangen”

 

Heb mijn bestelling niet aan de deur aangeboden gekregen. Ik dien het vanaf morgen 11uur af te halen op een B-postpunt. Is nu de tweede maal dat B-Post beweert dat niemand aanwezig was op het leveringsadres, daar waar er de ganse dag iemand hun komst,...

Nov 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“SUPER TOF OM TE HEBBEN BETER GELUID KAN DENK IK NIET”

 

IS DE BESTE QUA GELUID PAST IN VEEL INTERIEURS MAKKELIJK AAN TE SLUITEN

STRAK DESIGN ; GOEDE KLANK ; MOOI OM NAAR TE LUISTEREN

Okt 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“een woord simpel”

 

het is simpel aansluiten en spelen maar

gemakelijke instalatie ; goede waar voor zijn geld ; dik in orde ; goede dab+ ontvangst ; handig door de 4 luidsprekers

geen enkel tot nu toe ontdekt

Okt 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Goede no nonsense receiver”

 

Op zoek naar een versterker waarbij vier luidsprekers van 8 ohm kunnen aangesloten worden, met ingebouwde tuner en DAB ontvanger, maar verder geen extra's, kwam ik op deze uit. De aansluiting en bediening is straightforward. De receiver kan je helemaal...

Strak design ; Goede DAB ontvangst ; Je kan hem helemaal uitschakelen

Digitale zenders kunnen niet als voorkeur geprogrammeerd worden.

Okt 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Als je een goede kwaliteit versterker wilt, kies je deze!”

 

De pluspunten zeggen al zoveel. Gewoon werkelijk een Super versterker voor een zeer aantrekkelijke prijs. De DAB+ techniek is klasse!

mooi design ; goede duidelijke bediening ; platenspeler/ phono ingang! ; echt goede prijs/kwaliteit verhouding ; DAB+ Radio ontvangst. TOP!

geen gevonden!

Okt 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Precies wat ik aan het zoeken was !”

 

Simpel in gebruik en om aan te sluiten. Precies wat ik nodig had!

Jul 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Prijs kwaliteit goed produkt”

 

Eenvoudig in gebruik en leverd een goede kwaliteit muziek

Mei 2017

Top 5 Ontvangers & Versterkers