Printers Reviews

Bijgewerkt: 2019-10-23 05:12
Merknaam
alaScore
Prijs
#1
alaScore 100

OKI C332dnw

afmetingen  
ruis  
betrouwbaarheid  
gebruiksgemak  
#5
alaScore 98

Kyocera Ecosys P5021cdw

De Kyocera ECOSYS P5021cdw is een betaalbare, vrij snelle kleurenlaserprinter die goede...

4 expert reviews

prestaties  
prijs  
gebruiksgemak  
ruis  
#6
alaScore 97

Epson Expression Premium XP-7100

afmetingen  
prijs  
prestaties  
multifunction  
#7
alaScore 97

HP Tango X

prestaties  
vormgeving  
ruis  
prijs  
#11
alaScore 96

Epson EcoTank ET-2710

gebruiksgemak  
prestaties  
afdrukkwaliteit  
prijs  
#12
alaScore 96

Brother DCP-J572DW

prijs  
prestaties  
gebruiksgemak  
afmetingen  
#13
alaScore 96

Canon Pixma TS6250 Series

prestaties  
prijs  
afwerking  
gebruiksgemak  
#14
alaScore 96

Epson Expression Premium XP-6100

afmetingen  
prijs  
prestaties  
multifunction  
#19
alaScore 95

HP Color LaserJet Pro M254dw

Mooie compacte en eenvoudig te bedienen printer met een prima kwaliteit, full colour dubbelzijdig...

3 expert reviews | 51 gebruiker reviews

gebruiksgemak  
prestaties  
prijs  
afdrukkwaliteit  
#20
alaScore 95

Samsung SL M 2026 W

Deze printer voldoet aan mijn verwachtingen en ben ik erg tevreden over dit kleine apparaat!

1 expert reviews | 851 gebruiker reviews

gebruiksgemak  
prestaties  
prijs  
afmetingen  
#21
alaScore 95

HP Officejet Pro 7720

De HP OfficeJet Pro 7720 Breedformaat All-in-One Printer werkt gebruiksvriendelijk, biedt een...

12 expert reviews | 72 gebruiker reviews

gebruiksgemak  
prijs  
prestaties  
ruis  
#22
alaScore 95

Brother HL-L2350DW

De Brother HL-L2350DW scoort uitstekend in alle testen en afgaande op het voorgaande model gaat...

4 expert reviews | 19 gebruiker reviews

prijs  
prestaties  
afmetingen  
papierverwerking  
#23
alaScore 95

HP LaserJet Pro M15w

De HP LaserJet M15w is compact, gebruiksvriendelijk en snel. De aanschafprijs is ook heel...

6 expert reviews | 5 gebruiker reviews

prijs  
gebruiksgemak  
ruis  
afmetingen  
#25
alaScore 95

Lexmark MB2236adw

prestaties  
prijs  
afmetingen  
afwerking  

Vergelijk

  Koop Advies

  Koop Advies - Printers

  Bij het overwegen van de voordelen van een multifunctionele printer over één met een enkele functie, zou een voor de hand liggende antwoord zijn dat u voordeel haalt uit  meer dan één enkele functie van slechts één apparaat. Multifunctionele printers worden geleverd met een indrukwekkende reeks van functies die zeker van toepassing kunnen en zo hoeft u ook niet steeds een ander toestel aan te schaffen, dit kost veel en neemt plaats in beslag.

  Een multifunctionele printer biedt u de mogelijkheid om kopieën te maken, documenten af te drukken, te faxen en documenten te scannen, alsmede de mogelijkheden van een aansluiting op uw netwerk, zodat u kunt afdrukken vanaf elke plek in dat netwerk. De meeste nieuwe van deze apparaten komen ook met de mogelijkheid voor het afdrukken in kleur of zwart-wit.

  Nu hoort u ook over één van de beste eigenschappen van printers met meerdere functies. Sinds een multifunctionele printer in staat is om een aantal taken uit te voeren, zal je geen aparte machine moeten kopen voor elk van deze taken. Denk maar aan de ruimtebesparing die hier bij komt kijken.

  De meeste mensen zijn deze dagen ook geïnteresseerd om binnen een bepaald budget te blijven en dat betekent dat wanneer u een multifunctionele printer selecteert u ook hier op gaat letten. De meeste kantoren, of ze nu vanop een zakelijke locatie werken of van huis uit, hebben een beperkt budget om mee te werken. Wanneer u de functies van de vele apparaten die u dagelijks gebruikt gaat combineren, heeft u de mogelijkheid om veel geld te besparen.

  Ook al is een typische printer die meerdere functies vervult over het algemeen groter dan een enkele functie printer wanneer u een printer, scanner, fax en kopieerapparaat kan combineren in één apparaat is de ruimte besparing is zeer merkbaar wanneer je het vergelijkt met printers die slechts één ding kunnen doen.

  Iedereen die logisch denkt en een rekensommetje maakt  weet dat het ook goedkoper is om een multifunctionele printer kopen in plaats van te kiezen voor meerdere enkel functionerende machines. Nu kun je je gaan afvragen of deze multifunctionele apparaten betrouwbaar zijn, dus blijf lezen om dit uit te vinden.

  Multifunctionele printers worden beschouwd als zware apparaten die zijn gebouwd om voor een lange tijd mee te gaan. Wanneer u een standaard desktop of kantoor printer gaat kopen moet je in staat om te merken dat ze bedoeld zijn om de aard van de slijtage, die afkomstig is van dagelijks gebruik van meerdere personen gemakkelijk aan te kunnen. Een multifunctionele printer is gebouwd met deze vorm van gebruik in het achterhoofd en zal daarom gebruik voor een langere periode van tijd weerstaan.

  Als u zich vragen stelt over het onderhoud van dergelijke toestellen, moet je begrijpen dat wanneer je een apparaat aankoopt je zorgvuldig de vele functies doorneemt u zal zien dat de kosten verbonden aan de aankoop van de multifunctionele printer, buiten de aankoop van inkt en papier praktisch nihil zijn.

   

  HP  domineert nog steeds de markt voor printers, en ze bieden een brede selectie van alle soorten. Canon  heeft haar aanbod aan beide uiteinden van de markt - prijzig modellen voor high-end gebruikers, evenals koopje modellen. Lexmark  en Brother  staan bekend om hun koopjes modellen, maar hebben ook een aantal luxe platforms.

  Back to top

  Printers op alaTest

  alaTest.nl heeft miljoenen reviews verzameld en geanalyseerd van 2766 bronnen om je te helpen bij het kiezen van de beste Printers van topmerken als Undefined, Hp, Epson, Canon, Brother en meer.

  Aankoop Advies Raadpleeg onze keuzegids
  voordat je een aankoop doet