Epson T6641 ink 70 ml Black

Epson T6641 ink 70 ml Black
alaScore 89

15 reviews

Apr 2020

alaTest heeft 15 reviews verzameld en geanalyseerd voor Epson T6641 ink 70 ml Black. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.6/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 voor andere producten in dezelfde categorie.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Epson T6641 ink 70 ml Black een alaScore™ van 89/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 15 reviews)

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 15 Toon Reviews: in Nederland

Consumenten review (coolblue.nl)

“Aanrader voor thuis gebruik.”

 

Fijne printer die weinig inkt gebruikt. scheelt veel in kosten voor inkt cartridge

Weinig inktgebruik

Feb 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“koop een epson printer ecotank”

 

Met 70 ml ongeveer 6500 blz. A4

voordelig ; goedkoop

Jan 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Super veel inkt tegen goeie prijs”

 

Heel goed, is een jaar geleden na eerste vulling nu mijn tweede echt top.

Super veel inkt voor kleine prijs

Dec 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“perfect”

 

gebruiksvriendelijk en goedkoper door meer afdrukken

Nov 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“een zeer goede uitvinding een aanrader.”

 

je kan heel veel pagina''s afdrukken.

goedkoper dan cartidges ; inkt gaat veel langer mee

drogen niet zo snel uit

Jul 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Super”

 

Lopende inkt droogt niet op.

Jun 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Topzwart!”

 

Het produkt bevalt me omdat ik poeder wilde, en ik kreeg dat ook!

Mooie zwarte inkt

Mei 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“De eerste goedkope kwaliteitsinkt”

 

De Epson inkt tanks gaan lang mee en geven een prima kwaliteit. Zeker voor als je meer prints maakt is dit type printer een echte aanrader

Print heel goedkoop ; Prima kwaliteit

Apr 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Fantastish product met de Epson printer”

 

Omdat je niet verrast wordt dat volgende week de inkt al weer op is !

zuinigheid ; installatiegemak ; paginaopbrengst

Apr 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Een aanrader!”

 

Goede prijs kwaliteit verhouding. Goede investering voor studenten die veel printwerk hebben. Goedkoop in inkt!

Goede prijs kwaliteit verhouding ; Beloofde afdrukken is correct ; Aanrader voor studenten die grote hoeveelheden cursussen moeten printen

Minder voor foto's af te drukken

Dec 2016
1
2

Vergelijk de prijzen voor Epson T6641 ink 70 ml Black

  Shop     Prijs

Tip: Bekijk de gedetailleerde informatie over prijs en levertijd op de website van de shop.