HP LaserJet Pro MFP M130nw

HP LaserJet Pro MFP M130nw
alaScore 89

30 reviews

Apr 2020

alaTest heeft 30 reviews verzameld en geanalyseerd voor HP LaserJet Pro MFP M130nw. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.4/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Gebruikers waarderen het gebruiksgemak zeer.

gebruiksvriendelijkheid, afmetingen

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de HP LaserJet Pro MFP M130nw een alaScore™ van 89/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 30 reviews)

Gebruikers reviews  

22 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 22 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (8)

Consumenten review (coolblue.nl)

“Goede printer voor een prima prijs.”

 

compacte snelle printer

Apr 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Een aanrader je kan er plus goede kwaliteit”

 

Snelle levering door coolblue en zeer makkelijk te bedienen goede uitleg via de beschrijving

Apr 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“een "veelkunner"”

 

Print prima, ook kopiëren en scannen is makkelijk

voordelig ; kan veel

kan nog niet printen met Samsung tablet ; gebruiksaanwijzing 200 pagina's

Apr 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“top”

 

laat zich makkelijk aansluiten en werkt perfect

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“voor het uitprinten van vrnl facturen een prima printer”

 

Kreeg hem snel geinstalleerd op imac. Moest wel eerst even zoeken naar driver en via usb-kabel installeren. Daarna kon ik alle instellingen invoeren voor draadloos printen.

inkt gaat lang mee

aanschaf inkt is een grote uitgave

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Prima all in one printer.”

 

Makkelijk installeren met een app. Bewust alleen zwart wit. Geen gedoe meer met lege/kapotte/uitgedroogde cartridges.

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Bizar slecht installatieproces”

 

Installatieproces Win7 64x echt dramatisch. Samen met support niet uitgekomen, dus teruggestuurd....

Installeert niet op Win7x64

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Prima printer, maar moeilijk draadloos te installeren.”

 

Ik wilde graag draadloos printen, maar dat lukt me niet. Er wordt om een claimcode gevraagd en/of om een IP-adres van de printer, maar die krijg ik almaar niet. Erg frustrerend. Aangesloten aan de laptop print hij prima en ook het scannen werkt prima.

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Makkelijk te bedienen, prima printer! Aanrader”

 

Zelfs voor een digibeet (ik) met wat hulp heel goed te doen!!,

Installatie ; makkelijk ; Afdrukkwaliteit is heel scherp

Geen

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Geweldig”

 

Hij is compact en geruisloos. Ik ben zeer tevreden met dit product. En de snelle levering.

Mar 2018