HP OfficeJet 250 Mobile AiO

alaTest heeft 207 reviews verzameld en geanalyseerd voor HP OfficeJet 250 Mobile AiO. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.2/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Gebruikers waarderen het gebruiksgemak zeer maar velen zijn minder positief over de ruis. De afdrukkwaliteit is ook indrukwekkend.

gebruiksvriendelijkheid, afmetingen, prestaties, vormgeving, afdrukkwaliteit

prijs, afwerking, ruis

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de HP OfficeJet 250 Mobile AiO een alaScore™ van 91/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 207 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 12 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (77)

Consumenten review (coolblue.nl)

“Heel tevreden ☺”

 

Deze printer is compact en voldoet aan alle verwachtingen.

Prijskwaliteit zeer goed

Beetje omslachtig om met het display te werken

Feb 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Super aankoop, is wel aan de dure kant”

 

compact en handig in gebruik, wel iets aan de zwaardere kant

Dec 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Top!”

 

Ik ben een kluns met het installeren van printers. Deze printer is zeer eenvoudig te installeren!

Draadloos ; Gemakkelijk te installeren

Nov 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Levert Goede kwaliteit evenwel niet portable.”

 

Installatie is kinderspel Noem ik geen draafbare printeroplossing

Gemakkelijke installatie ; Hp doctor hulp ; Goede afdrukkwaliteit

Te Zwaar en te groot om naam "portable" te krijgen ; Inkt snel op ; Te duur

Aug 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Voor mensen on the move een must have”

 

Echt tien keer beter dan de 150 mobile officejet

Accu ; Print van iPhone ; Eigen Email Adres ; Scanner ; Makkelijk te vinden in een netwerk config

Duur

Jul 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Prima apparaat”

 

Prima, apparaat; klein en compact. Minder is dat hij relatief best zwaar is voor een mobiele printer.

compact

best zwaar voor een mobiele apparaat

Mei 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“goed voor onderweg”

 

compact, gemakkelijk te installeren, snel en printen vanaf iPhone

compact ; self install ; snel

kost inkt cartidges

Apr 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Bij twijfel, toch doen!”

 

Mooie compacte printer met prima accuduur. De mogelijkheid om (losse) A4'tjes (of kleiner) te scannen is een fijne extra. Duurt soms even voordat ik verbinding heb gemaakt met het apparaat, maar dat kan ook komen omdat ik de gebruikershandleiding vaak...

Compact ; Print snel ; Scanoptie ; Accuduur

Verbinding maken

Mar 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Handig, snel en eenvoudig.”

 

Ik ben erg blij met deze printer. Ik print maar af en toe. Hij staat opgeborgen in een kast en als ik wil printen, dan is dat zo gebeurd.

Mooie afdrukken ; Vanaf elke computer, ipad, telefoon direct printen via het netwerk ; Makkelijk mee te nemen

Geen

Feb 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Echt een top product !”

 

Het product bevalt me prima gebruik hem in de vrachtwagen en raad het chauffeurs aan om te nemen

Goed te gebruiken voor chauffeurs ; Via de usb opladen ; Alles kan afworden gedrukt

Feb 2017
1
2