HP Sprocket Studio

HP Sprocket Studio
alaScore 99

7 reviews

Feb 2020

alaTest heeft 7 reviews verzameld en geanalyseerd voor HP Sprocket Studio. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.9/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 voor andere producten in dezelfde categorie.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de HP Sprocket Studio een alaScore™ van 99/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 7 reviews)

Professionele Reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (5)

Expert review door : Thibault Seynaeve Valérie Deridder nieuws Valérie (techpulse.be)

Review HP Sprocket Studio: je eigen fotokiosk - TechPulse

 

Eerder gingen we reeds aan de slag met de HP Sprocket, een hypercompacte fotoprinter die kleine kleurenfoto's print zonder cartridge. Voor deze test gingen we aan de slag met zijn grote broer, de HP Sprocket Studio.

Hoge afdrukkwaliteit ; Relatief lage kostprijs per afdruk ; Sprocket-app biedt voldoende mogelijkheden

Foto uitprinten duurt lang

De Sprocket Studio valt niet meteen te vergelijken met zijn kleinere broertje: de HP Sprocket. Zowat op elk vlak (afmetingen, printkwaliteit, technologie) is de Sprocket Studio grootser dan zijn miniversie. Laat je niet afschrikken door het feit dat...

Dec 2019