Kyocera Ecosys P2235dw

Kyocera Ecosys P2235dw
alaScore 93

2 reviews

Apr 2020

alaTest heeft 2 reviews verzameld en geanalyseerd voor Kyocera Ecosys P2235dw. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.5/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 voor andere producten in dezelfde categorie.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Kyocera Ecosys P2235dw een alaScore™ van 93/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 2 reviews)

Professionele Reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland

Expert review door : Jozef Schildermans (diskidee.nl)

Betaalbare snelle laserprinter

 

We testen een instapper uit het ECOSYS-printergamma van Kyocera, de monochrome laserprinter ECOSYS P2235dw. Hoe zit het dan met de gebruikskost?

Fast;Extensive network functionality;Low pagecost

Mobile app not available in Dutch

De Kyocera ECOSYS P2235dw is een betaalbaar, snel werkpaard met een lage gebruikskost voor wie veel monochrome prints produceert met een behoorlijke afdrukkwaliteit. Kyocera Kyocera Website : Bezoek Website Website : Visit Website Categorieën:...

Jun 2019

Vergelijk de prijzen voor Kyocera Ecosys P2235dw

  Shop     Prijs

Tip: Bekijk de gedetailleerde informatie over prijs en levertijd op de website van de shop.