Xerox WorkCentre 6515DNI

Xerox WorkCentre 6515DNI
alaScore 89

43 reviews

Apr 2020

alaTest heeft 43 reviews verzameld en geanalyseerd voor Xerox WorkCentre 6515DNI. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.1/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 voor andere producten in dezelfde categorie.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Xerox WorkCentre 6515DNI een alaScore™ van 89/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 43 reviews)

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 43 Toon Reviews: in Nederland

Consumenten review (coolblue.nl)

“Prima apparaat”

 

snelle en handige installatatie

makkelijk aansluiten op Wifi ; goede afdrukkwaliteit ; snel printen

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Supermachten, een absolute aanrader”

 

Het is een bakbeest, heel groot, maar z'n daden zijn ook groot. Wil m nooit meer kwijt.

Kwaliteit afdrukken heel goed, zowel in kleur als zwart-wit ; Supersnel ; Zowel scannen als kopiëren met ADF, echt heel fijn ; Vanuit het hele huis je doos afdrukken via WiFi.

Zo uitgebreid, dat je je echt in de handleiding moet storten om alles er uit halen

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“vrij zwaar om te verplaatsen,mooi design,hopelijk zuinig”

 

mooi toestel , duidelijke pictogrammen menu ,zwaar uitgevoerd

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“een aanrader”

 

een printer mee met zijn tijd.

kwaliteit ; snelheid ; installatie

geen ; lade papier hoeveelheid

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Prima aankoop”

 

Ben erg tevreden met deze Xerox Workstation. Alles wat je maar kunt wensen als Home Office gebruiker, en een beetje meer. Veel waarde voor je geld.

Veelzijdig! Lan en WiFi, kopieren zonder PC, scannen naar e-mail, dubbelzijdig printen ; Kleurenscherm overzichtelijk en eenvoudig te bedienen ; Redelijk stil & snel

Formaat is wat aan de grote kant, maar ja, het is dan ook voor Home Office

Feb 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Snelle en zuinige printer die makkelijk te installeren is en”

 

Snelle en zuinige printer die makkelijk te installeren is en makkelijk is in het gebruik.

Print ontzettend snel ; Zuinig met de inkt ; Makkelijk te installeren ; Dubbelzijdig printen gaat snel

Feb 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Prima printer”

 

Kleurenprint prima

Feb 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“must have”

 

Als freelancer die van thuis uit werkt print ik veel. dit is een must have voor elk thuis kantoor

goeie kwaliteit ; snel ; vlot te installeren

Feb 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Snel, precies, overzichtelijk.”

 

Hij doet wat er van verwacht wordt.

Jan 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Aanrader als je iets meer wil betalen voor een led-printer”

 

Basis installatie van Workcenter binnen een mum van tijd geregeld. Wil je wat meer installeren, zoals bijv. meerdere scanmogelijkheden, dat moet je je echt door de handleiding worstelen. Met wat aanknopingspunten krijg ik op eigen kracht bepaalde...

Degelijke machine voor die prijs ; Basis installatie meteen voor elkaar

De gebruikshandleiding sluit slecht aan op mijn praktische ervaring met de machine

Jan 2018

Vergelijk de prijzen voor Xerox WorkCentre 6515DNI

Geen prijzen voor dit product