BenQ W2000

alaTest heeft 115 reviews verzameld en geanalyseerd voor BenQ W2000. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.5/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Reviewers waarderen het gebruiksgemak zeer.

beeldkwaliteit, gebruiksvriendelijkheid, prijs, ruis, afmetingen

Consumenten beoordelen dit product gemiddeld met 91/100 en experts beoordelen dit product gemiddeld met 87/100.

Review analyse

(Gebaseerd op 115 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 12 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (88)

Expert review door : Dries Cludts (zdnet.be)

Review BenQ W2000: cinemagevoel in je huiskamer | ZDNet.be

 

BenQ verandert je woonkamer in een echte thuisbioscoop met de W2000. De grote belofte luidt accurate kleuren, zoals de filmregisseur ze voor ogen had.

Accurate kleuren ; Veel detail ; Draait stil

Geen horizontale aanpassing beeldpositie

Mar 2016

Expert review door : Eric Beeckmans (fwdmagazine.be)

Test: BenQ W2000

 

Met de recent gelanceerde W2000 mikt BenQ op de budgetbewuste filmliefhebber. De behuizing draagt een 'CinematicColor Rec.709' vermelding, een aanduiding dat het hen menens is om correcte kleuren te leveren.

Prachtige kleurweergave ; Prijs ; Goede lichtopbrengst ; Degelijke speakers ; Redelijke plaatsingsmogelijkheden (optioneel draadloos)

Zwartwaarde ; Zwartdetail ; Beeldverwerking

Feb 2016

Consumenten review (coolblue.nl)

“Niks mis met beamer, ik zag helaas rainbows”

 

Beetje moeilijke review van mij dus - op zich is de beamer exact wat ik wou (voor dat geld), maar helaas - serieus veel rainbows. Je ziet het al direct als je die testgrid op zet (zit in het menu). Is een grid met witte dunne lijnen ... en die zat bij...

Scherp beeld ; Mooie contrastwaarden ; Stille beamer

Jawel hoor, rainbows

Dec 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Heel tevreden!”

 

Ik moest een korte afstand van 2,5 m overbruggen om toch een groot beeld projectie te krijgen. Dat lukt met deze beamer (icm het scherm) prima. Haarscherp beeld, ook meteen niet al te dure HDMI kabel van 7,5 m. Deze ondersteunt K4.

Haarscherp beeld ; Eenvoudige bediening

Vrij zwaar

Nov 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Goed beeld, mooie prijs maar mag wat stiller (fan noise)”

 

Ik zocht een nieuwe beamer die vooral erg stil was. Dat is stukken beter dan m'n vorige, al had ik m nog stiller verwacht. Beeld is verder prima, al had ik qua contrast ook iets meer verwacht.

Prima beeld

Formaat ; Had 'm nog stiller verwacht ; Contrast

Apr 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“met de BenQ W2000 enn 3D-brillen heb je een bioscoop thuis”

 

Het is leuk, wij hebben met de BenQ W2000 een ruimte speciaal ingericht als bioscoop voor jong en oud. Even sparen en dan kopen we hiervoor 3 3D brillen

Apr 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Aanrader!”

 

Draadloos doorsturen van Digibox, chromecast,...

Geen gedoe met extra kabels ; Ingebouwde boxen ; Reeds groot scherm op korte afstand

Op een grotere afstand kan beeld beperkt verkleind worden ; Van dichtbij hoor je ventilator

Apr 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Correct product, blij met aanschaf!”

 

Correct product, blij met aanschaf! Moet nog één en ander ontdekken, maar compleet, betaalbaar toestel voor homecinema gecombineerd met Logitech Z200 boxjes (ben sowieso geen grote Dolby Surround liefhebber). Geen vergelijk met oude beamer van 15 jaar...

beeldscherpte, contrast, kleuren zoals in cinema ; prijs/kwaliteit ; geruisloos ; cinemagevoel

voor optimaal geluid beter apparte boxen aansluiten waarvan volume regelbaar is ; niet ideaal in klare ruimte, maar geheel verduisteren hoeft niet ; verbruik? (beamers zijn sowieso niet ecologisch)

Nov 2016

Consumenten review (coolblue.nl)

“Geweldig apparaat!”

 

Heel makkelijk te installeren en direct een mooi berld

Kleuren zijn echt mooi ; Weinig geluid, heel stil

Geen

Okt 2016

Consumenten review (coolblue.nl)

“Een op bijna alles aspecten uitmuntend presterende beamer”

 

Na lange tijd vele HD beamers te hebben beoordeeld en nog meer professionele en gebruikers reviews te hebben gelezen, uiteindelijk gekozen voor de BenQ W2000. Mijn uitgangspunten waren o.m. een hoog Lumen getal en zo min mogelijk ventilatie geluid,...

Verstel en instelmogelijkheden ; Natuurlijke kleuren ; Weinig geluid ventilatie

Zwartwaarden

Aug 2016
1
2

Vergelijk de prijzen voor BenQ W2000

  Shop     Prijs

Tip: Bekijk de gedetailleerde informatie over prijs en levertijd op de website van de shop.