Epson EH-TW7400

Epson EH-TW7400
alaScore 95

36 reviews

Jan 2023Tip: Zie de beste prijzen voor Epson EH-TW7400 bij alaTest's partner:

alaTest heeft 36 reviews verzameld en geanalyseerd voor Epson EH-TW7400. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.8/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Gebruikers waarderen het gebruiksgemak zeer.

beeldkwaliteit, gebruiksvriendelijkheid, prijs, afmetingen, betrouwbaarheid

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Epson EH-TW7400 een alaScore™ van 95/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 36 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (35)

Expert review door : Eric Beeckmans (homecinemamagazine.nl)

Review: Epson EH-TW7400 Ultra HD LCD-projector

 

In het najaar van 2018 vernieuwde Epson zijn drie beste Home Theater projectoren. De EH-TW7400 is het basismodel van de drie. Maar basis betekent in dit geval nog steeds een projector die Ultra HD en HDR ondersteunt en die erg goed uitgerust is....

Lichtopbrengst

HDMI-aansluitingen bieden geen volledige bandbreedte

De grootste tekortkoming van deze Epson projector zijn de limited bandwidth HDMI-aansluitingen. Gamers kunnen daardoor geen 4K HDR games spelen, voor wie enkel film kijkt is die beperking minder belangrijk. Wie graag motion interpolation gebruikt moet...

Feb 2019

Top 5 Projectors