Philips Hue

Philips Hue
alaScore 98

543 reviews

Mei 2022Tip: Zie de beste prijzen voor Philips Hue bij alaTest's partner:

alaTest heeft 543 reviews verzameld en geanalyseerd voor Philips Hue. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.5/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.5/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Reviewers waarderen het gebruiksgemak zeer maar velen zijn minder positief over de prijs. De betrouwbaarheid is ook indrukwekkend.

gebruiksvriendelijkheid, afmetingen, vormgeving, betrouwbaarheid

prijs

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Philips Hue een alaScore™ van 98/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 543 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 250 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (291)

Expert review door : Xander Hoose (pcmweb.nl)

Philips HUE

 

Of Philips de beste tv's maakt durven we niet te zeggen. Maar dat het dankzij ambilight enorm vooruitstrevend en uniek is, dat staat buiten kijf. Met Philips Hue haal je ambilight naar je woonkamer.

instelbare kleur en helderheid ; universele E27-fitting ; kwaliteit apps ; api opent mogelijkheden

bereik kan beter

Mar 2013

Expert review door (consumentenbond.nl)

Philips hue: review

  (Cijfer Verborgen)

De kleur en intensiteit van elke lamp in huis apart instellen met een app? Het kan met Philips hue. Het systeem is niet goedkoop maar werkt wel feilloos.

Zeer eenvoudige installatie ;Zeer eenvoudige bediening met de app ;De hue-lampen reageren direct als je kleur of intensiteit via de app aanpast ;Zelf scenes en light recipes naar jouw smaak toevoegen is heel eenvoudig ;Het systeem is stabiel, als de...

Alleen verkrijgbaar bij de Apple Store: wachttijd 4 maanden ;De app en het platform zijn alleen Engelstalig ;Je hebt altijd een smartphone of tablet en een draadloze internetverbinding nodig om de kleur en intensiteit aan te passen. ;We hadden nog meer...

Het is natuurlijk een kwestie van smaak of je de Philips hue-lampen in huis wilt hebben. Maar op de werking van hue is niets aan te merken. Het installeren gaat heel gemakkelijk en de bediening van de lampen met de app is intuïtief; je hoeft er bijna...

Nov 2012

Expert review door : Thomas Bossuyt (techpulse.be)

Philips Hue Felicity review: slimme tafellamp - TechPulse

 

Philips breidde zijn familie van Hue-verlichting uit met een slimme tafellamp, de Philips Hue Felicity. Een meerwaarde of eerder een meerkost?

Leuke toevoeging in tandem met andere Hue-apparatuur ; Kan erg fel licht schijnen

Geen voetje ; Te duur

Feb 2018

Expert review door : Toke Beerens (telegraaf.nl)

Review: Philips Hue

 

Philips bracht in 1892 zijn eerste gloeilamp uit. Inmiddels heeft deze plaats moeten maken voor de energiezuinige spaar- en LED-lamp. Philips zet nu de volgende stap: LED-lampen die voorzien zijn van wifi en schijnen in alle kleuren van de regenboog.

Aan de Hue hangt een flink prijskaartje. Daarvoor krijg je wel een mooi systeem dat simpel is te installeren en te gebruiken. Het is een leuke toevoeging aan de woonkamer. Zo kun je tijdens de koude wintermaanden voor een warme sfeer zorgen door...

Nov 2012

Expert review door : Nina van Hoof (zdnet.be)

Review Philips Hue Go: Lichtspektakel | ZDNet.be

 

De Hue Go kan door middel van verschillende kleuren je kamer in een betoverende sfeer onderdompelen. Deze sfeer komt echter wel tegen een serieus bedrag.

Draagbaar ; Heeft geen afstandsbediening nodig ; Brede waaier aan kleuren ; Gemakkelijk in gebruik

Duur ; Lage helderheid ; Afstandsbediening noodzakelijk voor volle potentieel

Nov 2015

Expert review door : Jozef Schildermans (diskidee.be)

Philips hue GO draagbare draadloze led-verlichting

 

Philips lanceert een draagbare versie van zijn draadloze led-sfeerverlichting hue. Volledig opgeladen kan de Philips hue Go drie uur lang branden.

Apr 2015

Expert review door : Micha?l Aussems (zdnet.be)

Review Philips Hue: filmsfeer in de woonkamer

 

Verlichting werpt zijn ketenen af met Philips Hue. De connected ledlampen brengen sfeer en kleur naar je huis. Maar is de dure verlichting nog iets waard wanneer de nieuwigheid eraf is?

Alarm en timer ; Kleurbereik ; Widgets

Prijs ; Netwerk noodzakelijk

Toch kan ik Hue alleen maar aanraden. De verlichting biedt een grote meerwaarde, tegen een hoge prijs. Wil je er volledig voor gaan, dan biedt het Hue-assortiment natuurlijk veel meer dan alleen een startpakket met drie lampen. Indien je wil kan je al...

Okt 2014

Expert review door : Jamie Biesemans (fwdmagazine.be)

Review: Philips Hue Connected Bulb

 

Verlichting is misschien wel het laatste dat je in op de FWD-site verwacht. Maar als Philips lampen maakt die én bedienbaar zijn via een app én te integreren zijn met Ambilight op een Philips-tv, dan wordt het plots wel interessant.

Het idee achter Hue is zonder twijfel een schot in het roos, en ook het concrete product is iets waar iedereen enthousiast mee aan de slag gaat – zeker in het begin. Na verloop van tijd stop je echter met in het wildeweg kleurschema’s uitproberen en ga...

Okt 2013

Expert review door : Ludo Schildermans (diskidee.be)

Philips Hue Personal Wireless Lighting led-verlichting getest

 

We testten het Philips Hue Personal Wireless Lighting verlichtingssysteem met led-lampen die je kan bedienen met je smartphone of tablet.

Philips maakt van de verlichting in huis of kantoor een intelligent systeem met de Hue led-lampen die je kan bedienen met een app op je smartphone of tablet of via je webbrowser. Het systeem is eenvoudig te installeren en te bedienen. Bovendien is...

Jun 2013

Expert review door : Ludo Schildermans (diskidee.be)

Philips hue Personal Wireless Lighting led-verlichting

 

hue is een led-verlichtingssysteem van Philips dat je bedient met behulp van een app op je smartphone of tablet om het licht in te stellen naar persoonlijke voorkeur.

Okt 2012

Top 5 Smart Lighting