TP-Link Wi-Fi Smart Plug (HS100)

alaTest heeft 181 reviews verzameld en geanalyseerd voor TP-Link Wi-Fi Smart Plug (HS100). De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.8/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 3.6/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Reviewers waarderen het gebruiksgemak zeer maar velen zijn minder positief over de vormgeving. De betrouwbaarheid is ook indrukwekkend.

gebruiksvriendelijkheid, prijs, afmetingen, betrouwbaarheid

vormgeving

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de TP-Link Wi-Fi Smart Plug (HS100) een alaScore™ van 73/100 = Goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 181 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (180)

Consumenten review (tweakers.net)

TP-Link Wi-Fi Smart Plug HS100 review door victor1701

 

Gemakkelijke installatie ; De app voor je mobiele telefoon is overzichtelijk ; De app voor je mobiele telefoon heeft een aantal mooie functies ; Binnenshuis Verbinding via wifi ; De app heeft voor android een widget ; Buitenhuis verbinding via 3G en of...

Apparaat is wat groot neemt bijna 2 contactdoos aansluitingen in beslag ; De android app is niet volledig geschikt voor tablets ; De android widget is groot en lelijk

Simpele en degelijke smart plug om lampen en of apparaten vanaf je mobiele telefoon via wifi aan of uit te schakelen. Je kunt m buitenhuis via 3g of 4g gebruiken. En er is de mogelijkheid om automatische schema's aan te maken.

Mar 2017