Apple HomePod (2017)

We hebben 87 expert reviews en 155 gebruiker reviews van internationale bronnen geanalyseerd. Experts beoordelen dit product met 76/100 en gebruikers met 90/100. De gemiddelde review datum is 2018-07-22. We hebben deze reviews vergeleken met 10842 reviews van andere Smart Speakers. De alaScore™ voor dit product is 93/100 = Uitstekend. Laatste update: 2022-08-18.

Review analyse

(Gebaseerd op 242 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 3 van 3 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (238)

Expert review door : Ilse Jurriën (letsgodigital.org (NL))

Apple HomePod slimme luidspreker

 

Apple HomePod draadloze slimme speaker : Apple heeft HomePod aangekondigd, een draadloze muziekluidspreker voor thuis mét de slimme assistent Siri ingebouwd. Apple HomePod biedt niet alleen een goede audiokwaliteit, het geluid wordt ook automatisch...

HomePod is ook ideaal om berichten te versturen, op de hoogte te blijven van het laatste nieuws, sportuitslagen en de weersverwachting, en om slimme apparaten in je woning te bedienen. Je kunt Siri bijvoorbeeld vragen om het licht uit te doen, de...

Jun 2017

Expert review door : Rens Blom (mediatotaal.nl)

Apple HomePod review - Uitstekend geluid, domme speaker

 

Review: De Apple HomePod is een (niet zo heel) slimme speaker met een verbluffende geluidskwaliteit.

Mar 2018

Consumenten review (tweakers.net)

Apple HomePod (Zwart) review door iAmRenzo

 

Design: strak en mooi afgewerkt ; Snelle, simpele setup ; Geluid (!) ; Siri in het Engels werkt wel ; Veel volume, en Siri hoort je dan alsnog ; Zware Apple lock-in (en dat werkt goed)

Zware Apple lock-in (alleen Apple Music) met volledige (Siri) functionaliteit ; Gekoppeld aan 1 Apple ID ; Geen stemherkenning (als in personen) ; Privacy binnen gezin (berichten, herinneringen, agenda en notities zijn door iedereen opvraagbaar)

Fantastische klinkende domme speaker!

Jun 2018