Honeywell Lyric T6 Smart Thermostat

Honeywell Lyric T6 Smart Thermostat
alaScore 87

137 reviews

Jul 2022



Tip: Zie de beste prijzen voor Honeywell Lyric T6 Smart Thermostat bij alaTest's partner:

We hebben 3 expert reviews en 134 gebruiker reviews van internationale bronnen geanalyseerd. Experts beoordelen dit product met 73/100 en gebruikers met 84/100. De gemiddelde review datum is 2017-10-13. We hebben deze reviews vergeleken met 3269 reviews van andere Smart Thermostats. De alaScore™ voor dit product is 87/100 = Zeer Goed. Laatste update: 2022-07-06.

Review analyse

(Gebaseerd op 137 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 133 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (4)

Expert review door : Cédric Van Loon (techpulse.be)

Review Honeywell Lyric T6: Digitaal verwarmen - TechPulse

 

Weeral een nieuwe slimme thermostaat op de markt. We proberen door de bomen het bos te zien en zijn alvast aangenaam verrast van de Lyric T6.

IFTTT-compatibel ; Gebruiksvriendelijk ; Prijs ; Eenvoudige installatie ; Geofencing

Geen lerende functie

Feb 2017

Consumenten review (tweakers.net)

Honeywell Lyric T6 review door broekha

 

Fraai ontwerp ; Makkelijk te bedienen ; Bedienbaar zowel op de thermostaat zelf als via je smartphone ; Eenvoudige installatie

Aanmelden via WiFi gaat nogal moeizaam ; Vreemd gedrag van de Temperatuur indicatie ; Regelmatig melding dat er iets mis is met de communicatie.

Prima product. Fraai design. Doet wat het moet doen. Instellen via je Smartphone is bijzonder handig maar niet noodzakelijk.

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Prima thermostaat”

 

Werkt 100% naar behoren en regeld zeer nauwkeurig

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Echt een aanrader”

 

Ziet er mooi uit, bediening is super. Ik kan geen negatief punt benoemen eigenlijk. Daarom overal 5 sterren

Superstrak design, echt heel mooi. ; Aansluiten was een fluitje van een cent ; Mooi helder display. ; Heel gemakkelijk via de App de temperatuur regelen, waar ik ook ben.

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“De perfecte thermostaat zonder ingewikkelde installatie.”

 

Simpele installatie en bediening. De geofence optie is handig nooit meer koud als je thuiskomt en nooit geen zorgen meer of je de verwarming hebt uitgeschakeld als van huis bent.

Gemakkelijke bediening ; Simpele installatie

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Prima apparaat”

 

Makkelijk te monteren. Minder duidelijk om op te starten en te met wifi te verbinden

Duidelijk aan duiding

Lastig opnieuw wifi in te stellen

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Fijn product”

 

Makkelijk aan te sluiten.

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Top toestel”

 

Werk prima geen klachten

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Prima product.”

 

Doet wat ie beloofd en wat ie moet doen.

Makkelijke en doordachte montage ; Prijs/prestatie ; Instellen via app gaat erg makkelijk ; Voorinstellingen zijn goed toepasbaar ; Kalibratie van gemeten temperatuur mogelijk

Vormgeving is niet uitdagend ; Scherm gevoelig voor vette vingers

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Een smartthermostaat die doet wat hij moet.”

 

Werkt zoals gewenst.

Mar 2018

Vergelijk de prijzen voor Honeywell Lyric T6 Smart Thermostat

Geen prijzen voor dit product