Nest Learning Thermostat T2 (2nd Gen, 2012)

Nest Learning Thermostat T2 (2nd Gen, 2012)
alaScore 88

470 reviews

Aug 2022



Tip: Zie de beste prijzen voor Nest Learning Thermostat T2 bij alaTest's partner:

alaTest heeft 470 reviews verzameld en geanalyseerd voor Nest Learning Thermostat T2 (2nd Gen, 2012). De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.3/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.4/5 voor andere producten in dezelfde categorie.

Consumenten beoordelen dit product gemiddeld met 86/100 en experts beoordelen dit product gemiddeld met 87/100.

Review analyse

(Gebaseerd op 470 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 324 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (146)

Consumenten review (tweakers.net)

Nest Learning Thermostat review door Joey V

 

Stevige behuizing ; Strak design ; Massa aan sensoren ; Draaiwiel om temperatuur te verhogen/verlagen

Geen OpenTherm/e-BUS ondersteuning ; Geen ondersteuning voor draadloze radiatorthermostaten

Kwalitatief ontwerp ondersteund door hoogstaande technologie. Topper van formaat!

Feb 2015

Consumenten review (coolblue.nl)

“Ideaal voor upgrade “domme thermostaat”

 

Dit product zou ik zeker aanraden, werkt zoals beschreven

Gemakkelijke bediening ; Duidelijke installatiehandleiding

Geen

Dec 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Geweldig apparaat en super handig te bedienen”

 

Installeren prima te doen, alleen de verbinding tussen de heatlink en de thermostaat kwam niet eenvoudig opgang. Na een paar keer een reset te hebben gedaan is het uiteindelijk gelukt. Heb het apparaat nu een aantal weken in huis en hij zit boordevol...

werkt met eco-temperaturen ; makkelijk te bedienen ; app op de telefoon reuze handig

af en toe de connectie met de heatlink kwijt

Dec 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Mooie goedwerkend product”

 

Integreert perfect met overige Nest producten. De handleiding voor montage zou nog beter kunnen. Niet iedereen kan diagrammen lezen. Door de perfecte aftersales service werd een vraag echter prima opgelost : poort 3 en 4 zijn aan/uit. (Belangrijk bij...

Dec 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Nog steeds mooiste thermostaat die er te vinden is.”

 

Nog steeds de trendsetter op de markt hoewel concurrentie en fabrikanten dichterbij komen. Beste app op de markt. Installatie is niet zo moeilijk als je weet waar aan te sluiten op de je huidige ketel en anders ideaal tijdens het 2-jaarlijks onderhoud.

Nog steeds de trendsetter ; Mooie en handige app ; Beter scherm dan V2

Jammer dat het klokje niet continue weergegeven wordt

Dec 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Dit apparaat raad ik aan, om kosten te besparen.”

 

Het apparaat werkt enorm goed en je komt in een warm huis thuis. Verder schakelt het systeem zich uit als je weggaat.

Makkelijk in te stellen ; Bouwt eigen schema’s

Je moet electro ervaring hebben om de installatie te voltooien ; Historie maar een week inzichtelijk

Dec 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“design,envoudig wat je kan verwachten van Nest”

 

Mits wat opzoekwerk eenvoudigd installatie. Voelt zeer degelijk aan en heeft een mooi design. Een duidelijke app waarmee je de thermostaat kan bedienen van waar je ook bent.

Design ; Gebruiksgemak ; Handige app

Prijs

Dec 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Prachtig ding dat makkelijk te bedienen is, geen knopjes!”

 

Na wat knutselen met de CV ketel werkt de thermostaat zoals het moet, maar het is wel jammer dat hij niet met Apple HomeKit werkt. Al met al een mooi apparaatje voor een toch wel hoge prijs..

Mooi design ; Makkelijke bediening ; Installeren ging prima ; Geen knopjes/touchscreen ; Goede app

Prijzig ; Werkt niet met Siri (HomeKit)

Dec 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Goed aankoop”

 

Eenvoudige installatie, gebruiksgemak. Nu een paar weken wachten om te zien als de energiebesparing zich bevestigt.

Dec 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Simel”

 

Zoon heeft het geinstaleerd Perfect en simpel

Dec 2017