Tado V2

Tado V2
alaScore 96

6 reviews

Jul 2022Tip: Zie de beste prijzen voor Tado V2 bij alaTest's partner:

We hebben 4 expert reviews en 2 gebruiker reviews van internationale bronnen geanalyseerd. Experts beoordelen dit product met 87/100 en gebruikers met 97/100. De gemiddelde review datum is 2016-12-01. We hebben deze reviews vergeleken met 3269 reviews van andere Smart Thermostats. De alaScore™ voor dit product is 96/100 = Uitstekend. Laatste update: 2022-07-06.

Review analyse

(Gebaseerd op 6 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 3 van 3 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (3)

Expert review door (hardware.info)

Tado Smart Thermostat review: mobiele thermostaat

 

Slimme thermostaten beginnen langzaamaan op de markt te komen. De Tado Smart Thermostat is na de Nest de tweede die ons testlab bereikte. Wij hebben hem getest.

De Tado Smart Thermostat is wat ons betreft een interessante slimme thermostaat als je weinig omkijken naar het verwarmen van je huis(-kamer) wilt hebben. Als je een thermostaat zoekt die de temperatuur in allerlei uithoeken van je huis op de gewenste...

Feb 2015

Consumenten review (besteproduct.nl)

Tado Smart Thermostat

 

Werkt uitstekend, gemakkelijk te installeren, mooi design, temperatuur klopt altijd, echt een must have.

Mei 2015

Consumenten review (besteproduct.nl)

Tado Smart Thermostat

 

Tado is gemakkelijk om aan te sluiten, na een korte blik op de handleiding kon ik de thermostaat gemakkelijk installeren. Tado maakt het beheren van je temperatuur een stuk gemakkelijker, ik hoef nooit meer om te kijken naar mijn radiatoren, Tado...

Mei 2015

Vergelijk de prijzen voor Tado V2

Geen prijzen voor dit product