Easy In Shape 3D Stappenteller

Easy In Shape 3D Stappenteller
alaScore 86

66 reviews

Apr 2019

alaTest heeft 66 reviews verzameld en geanalyseerd voor Easy In Shape 3D Stappenteller. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.2/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 voor andere producten in dezelfde categorie.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Easy In Shape 3D Stappenteller een alaScore™ van 86/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 66 reviews)

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 66 Toon Reviews: in Nederland

Consumenten review (coolblue.nl)

“Content”

 

Heel eenvoudig in gebruik. Toont alles wat ik wil zien.

Eenvoudig in gebruik ; Makkelijk mee te nemen ; Kwaliteit en prijs evenredig

Apr 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Niet opstartbaar.”

 

Net de stappenteller ontvangen. Werkt niet. Op de afbeelding hierboven is er een resetknop. Hebben die niet. Kunnen er niets mee aanvangen zo. Telkens hetzelfde scherm. Blijft aanliggen. Wie kan ons raad geven? Mijn beoordelingen zijn dus voorlopig.

Apr 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“uitstekende koop”

 

Stappen teller komt vaak los uit houder zonder touwtje (bijgeleverd )verlies je deze zonder dat jet het weet Arret had beter gekunt

goed leesbaar ; meerdere stapdagen ; handig in gebruik ; grote display ; heb iik alle dagen bij de hand

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“fijn ding, voor dat geld”

 

eenvoudig in te stellen, je kan hem in je broekzak meenemen,

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Toch iets beters kopen.”

 

Hij doet het meestal wel. Vaak ook niet. Tijd en stappen kloppen dan ineens niet meer.

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Voor deze prijs een prima en secuur ding!”

 

Ik stop hem aan de zijkant van mijn schoen en dat werkt prima. Je kunt hem ook ergens anders aan vastmaken maar ik heb persoonlijk het idee dat ie aan je schoen het meest secuur is. Ik ben er blij mee, en ook tenminste een betaalbare prijs.

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“prijs kwaliteit staat in een prima verhouding”

 

positief

duidelijke weergave

is een beetje slecht vast te zetten

Jan 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Prima product”

 

Gemakkelijk in gebruik

Alles OK geen minpunten

Jan 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Je draagt het bij je zonder dat het hindert.”

 

handig in gebruik

Jan 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“zoek iets beters”

 

Hij werkt onregelmatig. Ik doe 1000 stappen Hij geeft aan 362 stappen. Soms doet hij het; soms ook niet. Waarom is niet duidelijk. Irritant als iets niet doet waarvoor het gemaakt is. Ik kan het niet veranderen.

Jan 2018