Fitbit Blaze Classic Gun Metal - S - Special Edition

Fitbit Blaze Classic Gun Metal - S - Special Edition
alaScore 85

299 reviews

Mar 2019

alaTest heeft 299 reviews verzameld en geanalyseerd voor Fitbit Blaze Classic Gun Metal - S - Special Edition. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.4/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 voor andere producten in dezelfde categorie.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Fitbit Blaze Classic Gun Metal - S - Special Edition een alaScore™ van 85/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 299 reviews)

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 299 Toon Reviews: in Nederland

Consumenten review (coolblue.nl)

“Super fijn! echt een aanrader”

 

Fijn in gebruik en werkt goed. Zeer fijn als je een sporter bent en graag je workouts wil tracken op gebied van hartslag, calorieën en duur.

Handig met sporten ; Nauwkeurig tracksysteem ; Social media op je horloge ; Gaat lang mee

Niet waterdicht

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Mooi werk!”

 

Heel duidelijke data

Alle info die je nodig hebt ; Slaaptracker

Batterijduur stelt wat teleur

Feb 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Plug& play + leuke uitdaging”

 

Daagt je uit om meer te doen dan je daarvoor deed

Feb 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“1 van de betere activity trackers”

 

Mooi en klassenloze horloge met tal van mogelijkheden. Stappen, Meters, programma om te lopen, fietsen, gewichtsverlies, workout,... hij doet het allemaal. Top aankoop!

Look ; Mogelijkheden

Nog geen ontdekt

Jan 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Werkt goed maar duur”

 

Is aangenamer dan de alta ar maar we harstlagmeter werkt nig altijd niet perfect .

Mooi van design ; Handig

Hartslagmeter werkt niet altijd even goed

Jan 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Mooi, handig, modern design”

 

De polsband zit redelijk ruim. Ervoor een tomtom gekocht met ander type sluiting en die was te klein.

Mooi design ; Zit comfortabel ; Helder mooi scherm

Geen GPS

Jan 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Een van de best mogelijke opties.”

 

Deze sporthorloge is handig én supermooi.

Gaat heel lang mij ; Supermooi en degelijk ; Handige workout programma’s

Aantal kilometers niet altijd juist

Jan 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“handig, licht en gebruiksvriendelijk”

 

Ik ben er zeer blij mee. Ik had eerst de Fitbit Alta. Maar zeer blij dat ik ben overgestapt op deze.

alles op startscherm ; batterij gaat even mee ; licht van scherm is makkelijk te regelen

je moet het klokje uit het uurwerk halen om op te laden.

Jan 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Mooi en makkelijk horloge die zijn geld waard is.”

 

Mooi design die makkelijk in gebruik is.

Mooi model. ; Handig in gebruik. ; Je hebt zelf veel keuzemogelijkheden.

Niet waterbestendig. ; Ik weet nog steeds niet wat de ‘special edition’ is.

Dec 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Prima toestel in zijn prijsklasse.”

 

Ondanks de beperkte batterijduur en het ontstoken van gps is dit toestel prima is z'n prijsklasse. Ook het design vind ik geweldig!

Mooi design ; Uitgebreide mogelijkheden

Batterijduur ; Geen gps

Dec 2017