Google Pixel Watch

alaTest heeft 40 reviews verzameld en geanalyseerd voor Google Pixel Watch. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.8/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Reviewers waarderen het gebruiksgemak zeer maar hebben twijfels over de betrouwbaarheid. De prestaties is ook indrukwekkend.

vormgeving, software, gebruiksvriendelijkheid, prestaties

batterij, afmetingen, betrouwbaarheid

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Google Pixel Watch een alaScore™ van 99/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 40 reviews)

Professionele Reviews  

1 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (39)

Expert review door : Colin Baak (androidplanet.nl)

Google Pixel Watch review: goede eerste smartwatch is veel te duur

 

Dit is onze uitgebreide Google Pixel Watch review. Benieuwd hoe het eerste Google-horloge presteert, lees dan snel verder!

De Pixel Watch is een eerste goede poging van Google in smartwatchland. Het apparaatje ziet er luxe uit en voelt premium aan. Tevens heb je keuze uit meerdere modellen qua kleur en afwerking. Wel zouden we in de toekomst graag een versie willen zien...

Jan 2023

Top 5 Smart Watches & Activity Trackers

Zelfde Smart Watches & Activity Trackers

  • Zelfde
    Merk
  • Zelfde
    Specs