DEVIALET Silver Phantom

DEVIALET Silver Phantom
alaScore 91

12 reviews

Dec 2023Tip: Zie de beste prijzen voor DEVIALET Silver Phantom bij alaTest's partner:

alaTest heeft 12 reviews verzameld en geanalyseerd voor DEVIALET Silver Phantom. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.5/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Reviewers waarderen het gebruiksgemak zeer maar velen zijn minder positief over de prijs. De gebruiksvriendelijkheid is ook indrukwekkend.

gebruiksvriendelijkheid

afmetingen, prijs

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de DEVIALET Silver Phantom een alaScore™ van 91/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 12 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 3 van 3 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (9)

Expert review door : Jamie Biesemans (hifi.nl)

Review: Devialet Silver Phantom

 

"Ah, je hebt de helm van een van de mannen van Daft Punk gestolen", luidde het op Facebook toen ik een foto van de Phantom deelde met vrienden. Wie het Franse duo kent en naar de foto's van de Phantom kijkt, zal die indruk wellicht ook delen.

Uitgesproken design ; Afwerkingsniveau ; In stereo-opstelling indrukwekkende kamervuller ; Straffe dynamische weergave ; Gaat heel laag ; Multiroom ; Gelikte app ; Bluetooth

Uitgesproken design ; Zonder Dialog minder bruikbaar ; Ondersteuning lokale netwerkbronnen ; Dit is een high-end prijs

Lees hieronder de plus- en minpunten van de Devialet Silver Phantom.

Mar 2016

Expert review door : Max Delissen (hifi.nl)

Recensie: Devialet Phantom en Silver Phantom

 

Wat kun je als recensent in augustus 2015 nog toevoegen aan alles wat er al over de Devialet Phantom is geschreven. Sinds de introductie voor de pers in december 2014 heeft ‘tout le monde' het over dit Franse wonder van audiofiele innovatie en buitelt...

Ik ontkom er niet aan om me aan te sluiten bij de grote groep (internationale) collega’s die de loftrompet steekt over de Devialet Phantom. Het concept en het technische ontwerp zijn fantastisch, de uitvoering is (op details na) vlekkeloos, en de...

Aug 2015

Expert review door (fwdmagazine.be)

Test: Devialet Silver Phantom

 

Als er een prijs wordt uitgedeeld voor meest opvallende speaker, dan zou die geheid naar de Phantom van Devialet gaan. Maar dit is niet puur een looks-verhaal.

Uitgesproken design ; Afwerkingsniveau ; In stereo-opstelling indrukwekkende kamervuller ; Straffe dynamische weergave ; Gaat heel laag ; Multiroom ; Gelikte app ; Bluetooth

Uitgesproken design ; Zonder Dialog minder bruikbaar ; Ondersteuning lokale netwerkbronnen ; Dit is een high-end prijs

We moeten toegeven dat toen we voor het eerst over de Phantom hoorden, er een zeker scepsis ontstond. Niet vanwege Devialet, want het is geweten dat dit Franse bedrijf echt wel aardig wat kennis aan boord heeft.

Vergelijk de prijzen voor DEVIALET Silver Phantom

Geen prijzen voor dit product