Samsung HW-N950

alaTest heeft 5 reviews verzameld en geanalyseerd voor Samsung HW-N950. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.8/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Gebruikers waarderen het geluid zeer maar hebben twijfels over de prijs. Het gebruiksgemak is ook indrukwekkend.

gebruiksvriendelijkheid, geluidskwaliteit, vormgeving, betrouwbaarheid

prijs

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Samsung HW-N950 een alaScore™ van 94/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 5 reviews)

Professionele Reviews  

1 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (4)

Expert review door : Jamie Biesemans (homecinemamagazine.nl)

Review: Samsung HW-N950 – de ultieme Atmos-soundbar?

 

De HW-N950 is Samsungs nieuwste en beste soundbar. Het biedt Dolby Atmos-weergave, wat niet uniek is. Maar door het gebruik van draadloze dubbele speakers voor achteraan de kamer komt deze soundbar onwaarschijnlijk dicht in de buurt van een echte...

Beste Atmos-via-soundbar-ervaring van het moment

Werken via SmartThings is niet zo handig

Als het gaat om de weergave van filmsoundtracks is de HW-N950 de beste Dolby Atmos-soundbar die we ooit gehoord hebben. Al durven we niet beweren dat hij opeens een enorme sprong maakt ten opzichte van zijn evenzeer zeer bekwame voorganger, de HW-K950....

Okt 2018

Vergelijk de prijzen voor Samsung HW-N950

  Shop     Prijs

Tip: Bekijk de gedetailleerde informatie over prijs en levertijd op de website van de shop.