JBL Pulse 3

JBL Pulse 3
alaScore 96

81 reviews

Jan 2019

alaTest heeft 81 reviews verzameld en geanalyseerd voor JBL Pulse 3. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.5/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Reviewers waarderen het gebruiksgemak zeer maar velen zijn minder positief over de prijs. De afmetingen is ook indrukwekkend.

vormgeving, gebruiksvriendelijkheid, afmetingen

prijs

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de JBL Pulse 3 een alaScore™ van 96/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 81 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 22 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (58)

Expert review door : Nina van Hoof (techpulse.be)

JBL Pulse 3 review: muzikale lavalamp - TechPulse

 

De Pulse 3 trakteert je op een unieke lichtshow, maar daar betaal je ook wel de prijs voor.

Solide audiokwaliteit ; Unieke lichtshow met LED ; Waterdicht

Duur

Dec 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Ik ben tevreden met mijn JBL Pulse 3.”

 

Het wijst zichzelf uit hoe je het moet gebruiken. Alleen had ik moeilijkheden om de app te installern op mijn Ipad. In app store was hij niet te vinden. Ik heb de app moeten zoeken via het internet.

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Klinkt als muziek in de oren!”

 

Voor een niet al te grote box komt er een behoorlijk goed geluid uit. Ik kijk nu al uit naar de zomer, heerlijk in de tuin zitten met een muziekje er bij.

Goede bas ; Helder geluid ; Langdurige batterij

Met 9 meter hapert hij

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“De Pulse 3 is precies zoals hij omschreven staat.”

 

Het is een mooie box.

Goed geluid ; Mooie lichtshow

Geen hoesje

Feb 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Mooi om te zien en naar te kijken & luisteren”

 

Kan mee in de douche

Licht ; Oplader

Prijs

Feb 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Perfect”

 

Makkelijk te gebruiken mooi design. Geluid goed. Hij is alleen wat zwaar.

Feb 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Ik vind mt het perfect voor in mijn kamer.”

 

Vindt het perfect om te gebruiken in elke kamer in het huis gewoon top !

Goede kwaliteit van geluid ; Mooie licht kwaliteit ; Perfect voor grote kamers heel helder geluid

Geen beschermhoes

Jan 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Dit product komt zijn belofte na!”

 

In alle opzichten een fantastisch product!

Jan 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Handig apparaat om overal muziek te kunnen luisteren”

 

Leuk design met de verschillende in te stellen kleuren. Geluid is top en als je er meerdere hebt na het downloaden van de jbl app makkelijk te koppelen om overal geluid te krijgen.

Makkelijk te koppelen ; Helder en hard geluid ; Als je er meerdere heb makkelijk te koppelen met de app

Dec 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“mooi cadeau voor de kerst.”

 

Prima speaker met licht effecten.

Mooi design ; Top geluid en licht ; App voor de speaker

Geen mooie opberghoes of iets ; 250€

Dec 2017