Ultimate Ears Wonderboom 3

alaTest heeft 8 reviews verzameld en geanalyseerd voor Ultimate Ears Wonderboom 3. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.2/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Gebruikers waarderen het geluid zeer maar hebben twijfels over de connectiviteit. De vormgeving is ook indrukwekkend.

geluidskwaliteit, prijs, afmetingen, vormgeving

connectiviteit

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Ultimate Ears Wonderboom 3 een alaScore™ van 99/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 8 reviews)

Professionele Reviews  

1 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (7)

Expert review door : Wouter Nijsen (androidplanet.nl)

Ultimate Ears Wonderboom 3 review: stijlvolle bluetooth-speaker klinkt goed

 

Als je een bluetooth-speaker zoekt en niet te veel wil uitgeven, dan is de Ultimate Ears Wonderboom 3 een prima keuze. Dit is onze review.

Al met al zijn we behoorlijk tevreden over de Wonderboom 3. De speaker klinkt goed, is stevig en waterdicht en neem je gemakkelijk mee. Wel is het jammer dat het apparaatje nog oplaadt via micro-usb en de knopjes niet helemaal lekker indrukken. Daar...

Aug 2022