Amazon Fire 7 (2017)

alaTest heeft 2111 reviews van tijdschriften en websites verzameld en geanalyseerd. Gebruikers waarderen het gebruiksgemak zeer maar velen zijn minder positief over de betrouwbaarheid. De draagbaarheid is ook indrukwekkend.

gebruiksvriendelijkheid, prijs, prestaties, afmetingen, draagbaarheid

camera, betrouwbaarheid

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Amazon Fire 7 (2017) een alaScore™ van 93/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 2111 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (2108)

Expert review door : Marcus Herbrich (notebookcheck.nl)

Kort testrapport Amazon Fire 7 (2017) Tablet

 

Gemaakt voor krenten. De nieuwe generatie Amazon Fire 7 tablet is dunner, lichter, uitgerust met een beter beeldscherm en zou een betere batterijlevensduur moeten hebben. De prijs blijft vrijwel ongewijzigd en de 2017-versie blijft erg betaalbaar. Lees...

prijs ; IPS paneel ; fatsoenlijke batterijlevensduur ; solide bouwkwaliteit

slechte CPU & GPU ; langzame opslag ; slechte cameras ; luidspreker

Dit is de verkorte versie van het originele artikel. Het volledige, Engelse testrapport vind je hier. De nieuwste Amazon Fire 7 tablet is wederom slechts voldoende voor de meest bescheiden gebruikers. Helaas is het Amazon niet gelukt om de hardware van...

Jul 2017