Amazon Kindle Fire HD 7 inch (1st gen, 2012)

alaTest heeft 30716 reviews verzameld en geanalyseerd voor Amazon Kindle Fire HD 7 inch (1st gen, 2012). De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.2/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Gebruikers waarderen het scherm zeer maar velen zijn minder positief over de GPS-navigatie. Het gebruiksgemak is ook indrukwekkend.

gebruiksvriendelijkheid, draagbaarheid, prestaties, prijs, scherm

betrouwbaarheid, camera, apps, GPS-navigatie

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Amazon Kindle Fire HD 7 inch (1st gen, 2012) een alaScore™ van 89/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 30716 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (270)

Expert review door (consumentenbond.nl)

Amazon Kindle Fire HD 32 GB

  (Cijfer Verborgen)

Dit is een kleine tablet met een scherm van 7 inch die is getest met het besturingssysteem Android 4.1. De tablet is 10,2 millimeter dik en weegt 390 gram. Het scherm heeft een gemiddelde resolutie van 800 x 1280. Het aantal pixels per inch is 209:...

Goede accu ; Scherp display ; Goede filmkwaliteit van de hoofdcamera ; Beschikt over een HDMI-aansluiting om het beeld uit te breiden naar een externe monitor ; Goede beeldkwaliteit bij videobellen (met bijvoorbeeld Skype)

Scoort matig op veelzijdigheid ; Weinig aansluitingen ; Geen GPS-ontvanger ; Heeft geen slot voor (micro-)SD geheugenkaartjes ; Kan standaard geen websites met Flash inhoud weergeven ; Zwaar voor een tablet met dit schermformaat

Dec 2013

Vergelijk de prijzen voor Amazon Kindle Fire HD 7 inch (1st gen, 2012)

  Shop     Prijs

Tip: Bekijk de gedetailleerde informatie over prijs en levertijd op de website van de shop.