Apple iPad Air 5th Gen (10.9 Inch, 2022)

alaTest heeft 45 reviews verzameld en geanalyseerd voor Apple iPad Air 5th Gen (10.9 Inch, 2022). De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.4/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Reviewers waarderen het scherm zeer maar hebben twijfels over de afwerking. De draagbaarheid is ook indrukwekkend.

prestaties, vormgeving, scherm, batterij, draagbaarheid

prijs, opslag, afwerking

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Apple iPad Air 5th Gen (10.9 Inch, 2022) een alaScore™ van 98/100 = Uitstekend.

Zie alle Apple Tablets

Review analyse

(Gebaseerd op 45 reviews)

Professionele Reviews  

1 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (44)

Expert review door : Klaus Hinum (notebookcheck.nl)

Apple iPad Air 5 2022 Review: Veel ja's, weinig nee's

 

Uitgebreide review van Apple's nieuwe 2022 iPad Air 5 met M1 SoC. De iPad Air, interne codenaam iPad 13,16, is Apple's middenklasse tablet en gepositioneerd tussen het instapmodel iPad 9 en het high-end iPad Pro 11" 3. Gen , en dankzij precies dezelfde...

geweldig ontwerp en bouwkwaliteit;snelle M1-processor;goed IPS-scherm zonder PWM-flikkering;zeer goede luidsprekers

60 Hz scherm;geen Wi-FI 6E

Door de M1 SoC in de iPad Air te integreren is Apple erin geslaagd het gat tussen de Air en de Pro te dichten. De algehele prestaties zijn uitstekend en zouden nog vele jaren mee moeten gaan. Op het moment van schrijven waren er vrijwel geen apps die...

Mar 2022