Apple iPad mini 6th Gen (8.3-inch, 2021)

alaTest heeft 55 reviews verzameld en geanalyseerd voor Apple iPad mini 6th Gen (8.3-inch, 2021). De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.3/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Reviewers waarderen de batterij zeer maar hebben twijfels over het gebruiksgemak. De draagbaarheid is ook indrukwekkend.

prestaties, afmetingen, vormgeving, draagbaarheid, batterij

scherm, prijs, connectiviteit, afwerking, gebruiksvriendelijkheid

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Apple iPad mini 6th Gen (8.3-inch, 2021) een alaScore™ van 96/100 = Uitstekend.

Zie alle Apple Tablets

Review analyse

(Gebaseerd op 55 reviews)

Professionele Reviews  

1 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (52)

Expert review door : Florian Schmitt (notebookcheck.nl)

Apple iPad Mini 6 review - Apple's aantrekkelijke, kleine tablet met 5G

 

Experttest van de Apple iPad Mini 2021. Met zijn nieuwe all-screen design en krachtige processor in de Apple tablet is de iPad Mini weer een interessant apparaat. Door de Apple A15 in de iPad Mini 5G is het een Apple tablet met de kracht van de...

zeer hoge prestatie;compact;groot aantal beschikbare accessoires;optioneel: veel LTE-frequenties en 5G;lange batterijduur;degelijke camera's;degelijke stereoluidsprekers

60-Hz scherm alleen;lichte vertraging;scherm zou helderder kunnen zijn;mogelijk irritant gelei-effect in het scherm

De nieuwe iPad Mini is aanzienlijk duurder dan zijn voorganger, maar hij komt ook naar de gebruiker met een modern design, aanzienlijk meer kracht, pen-ondersteuning, en optioneel ook met 5G.

Okt 2021