Archos 80 Platinum

alaTest heeft 114 reviews verzameld en geanalyseerd voor Archos 80 Platinum. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.9/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Reviewers waarderen het gebruiksgemak zeer maar hebben twijfels over de afwerking. De vormgeving is ook indrukwekkend.

afmetingen, prijs, gebruiksvriendelijkheid, betrouwbaarheid, vormgeving

afwerking

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Archos 80 Platinum een alaScore™ van 83/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 114 reviews)

5 expert reviews

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 2 van 2 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (4)

Expert review door (besteproduct.nl)

Archos 80 Platinum Wi-Fi

 

Ziet er niet goed uit, maar de Archos 80 Platinum Wi-Fi is ook nog niet vaak getest. Nieuwe testen kunnen de score verhogen maar het zal lastig zijn voor de Archos 80 Platinum Wi-Fi om nog een dikke voldoende te scoren. Voor de zekerheid kun je de...

Quad-core processor ; Micro SD cardslot ; Goede accuduur ; Luxe materialen ; Beeldverhouding 4:3 ; Micro HDMI uitgang

Prijs tov de prestaties ; Matig scherm ; Tegenvallende prestaties ; Weinig opslagruimte aan boord

Consumenten review (besteproduct.nl)

Archos 80 Platinum Wi-Fi

 

Hebben deze Archos 80b Platinum als verjaardagscadeau aan onze zoon (8) gegeven. We hadden wel verwacht dat er een verschil zou zijn met onze iPad, maar niet dat dit verschil zo groot zou zijn! Uiterlijk is hij prima en ook het glazen scherm voelt...

Apr 2015