Asus Transformer Book Flip TP200SA

Asus Transformer Book Flip TP200SA
alaScore 87

4 reviews

Apr 2019

alaTest heeft 4 reviews verzameld en geanalyseerd voor Asus Transformer Book Flip TP200SA. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.1/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.5/5 voor andere producten in dezelfde categorie.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Asus Transformer Book Flip TP200SA een alaScore™ van 87/100 = Zeer goed.

Zie alle ASUS Tablets

Review analyse

(Gebaseerd op 4 reviews)

Professionele Reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (3)

Expert review door : Bernie Pechlaner (notebookcheck.nl)

Kort testrapport Asus Transformer Book Flip TP200SA Convertible

 

Waardige budget 2-in-1. Asus' nieuwe versie van hun 11.6 inch Transformer Book voldoet aan alle belangrijke eisen aan een budget convertible. Inderdaad, het opslaggeheugen kan groter en de prestaties kunnen beter, maar qua prijs-tot-waardeverhouding is...

IPS-scherm; Zeer licht; Lange batterijduur; Redelijke ergonomie; Goede luidsprekers; USB 3.1 Gen1 (Type-C) poort

Scharnier niet bepaald sterk genoeg; Alleen Micro-SDXC kaarten worden ondersteund; Prestaties net voldoende; Problemen bij diverse benchmark tests; Onderkant van touchpad klemt af en toe

Gezien het prijsniveau is de Asus Transformer Book Flip TP200SA lastig te verslaan en zeker het bekijken waard.

Okt 2015