ASUS ZenPad 3 8.0 (Z581KL)

alaTest heeft 11 reviews verzameld en geanalyseerd voor ASUS ZenPad 3 8.0 (Z581KL). De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.2/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Reviewers waarderen het scherm zeer maar velen zijn minder positief over de opslag. De prestaties is ook indrukwekkend.

prijs, connectiviteit, scherm, afwerking, prestaties

betrouwbaarheid, opslag

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de ASUS ZenPad 3 8.0 (Z581KL) een alaScore™ van 90/100 = Uitstekend.

Zie alle ASUS Tablets

Review analyse

(Gebaseerd op 11 reviews)

Professionele Reviews  

1 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (10)

Expert review door : Andreas Kilian (notebookcheck.nl)

Kort testrapport Asus ZenPad 3 8.0 Z581KL Tablet

 

Zen-droom? Asus' nieuwe tablet met het formaat van een iPad Mini biedt niet alleen goede features zoals zijn WWAN-modem en stereo-luidsprekers, maar hij is ook relatief betaalbaar. Zit de duurdere concurrentie in de problemen?

degelijke bouwkwaliteit; microSD-kaart-slot; USB Type-C met OTG-ondersteuning; geïntegreerde LTE-modem; snelle WLAN; scherp scherm met goede kleuren; geen throttling in de stress-test; ZenUI met talrijke extra features

en veel software-bugs; instabiele behuizing; WWAN-modem zonder 2G-ondersteuning; matige webcam; geen NFC; geen vingerafdruklezer; microSD-kaart kan niet formateerbaar als intern geheugen

De ZenPad 3 8.0 is een goed uitgeruste tablet met een relatief lage prijs die anderzijds op geen enkel vlak echt uitblinkt. Veel kleine software-bugs hadden een negatieve invloed op de gebruikservaring tijdens het testen.

Okt 2016