HP Stream 7

alaTest heeft 448 reviews verzameld en geanalyseerd voor HP Stream 7. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.9/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Reviewers waarderen het gebruiksgemak zeer maar hebben twijfels over de connectiviteit. De afmetingen is ook indrukwekkend.

prijs, gebruiksvriendelijkheid, prestaties, draagbaarheid, afmetingen

camera, connectiviteit

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de HP Stream 7 een alaScore™ van 84/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 448 reviews)

4 expert reviews

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (139)

Consumenten review (tweakers.net)

HP Stream 7 - 5701nd Zwart

 

Een prima tablet voor een nog betere prijs. Hij voldoet helemaal aan mijn verwachtingen. De ruis op de koptelefoonuitgang is natuurlijk wel een serieus probleem en de camera's hadden ze beter kunnen vervangen door 2GB RAM, want met deze kwaliteit ga je...

prijs ; micro sd-kaart ; echte' computer ; office 365 bijgeleverd ; IPS scherm

audio uitgang ; niet voor mensen die een simpele tablet willen (en geen miniatuur pc) ; camera's

Inleiding Nadat ik vorig jaar mijn Asus Eee Pad Transformer (TF101) weer eens mee had genomen op een motorvakantie, besloot ik dat het tijd was voor een nieuwe tablet. Daaraan had ik een paar eisen: Kleiner dan de TF101 Sneller dan de TF101 (duh )...

Feb 2015